Δισκοβολία
Ο Γιώργος Τρέμος συνεχίζει την προετοιμασία του στα Τρίκαλα και έχει αποφασίσει να ξεκινήσει τους αγώνες του τη φετινή σεζόν από τη Νάξο.

Πρεμιέρα στις 15 Μαΐου στο Διασυλλογικό στη Νάξο ο Γιώργος Τρέμος

Ο Γιώργος Τρέμος έχει στόχο τη φετινή σεζόν τη συμμετοχή με την Εθνική ομάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Γιώργος Τρέμος συνεχίζει την προετοιμασία του στα Τρίκαλα και έχει αποφασίσει να ξεκινήσει τους αγώνες του τη φετινή σεζόν από τη Νάξο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής της δισκοβολίας θα βοηθήσει το νέο του σύλλογο, τον Παναξιακό στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα.

«Η προετοιμασία έχει πάει καλά ως τώρα. Η αλήθεια είναι πως ένα οικογενειακό πρόβλημα με κράτησε πίσω από τους αγώνες. Αν πάνε όλα καλά θα ξεκινήσω στις 15 Μαΐου με το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στη Νάξο. Ευτυχώς υπάρχουν αγώνες και ήδη προγραμματίζω να ρίξω στα Κνώσεια και τα Σπανίδεια. Ο στόχος μου είναι η συμμετοχή στους Μεσογειακούς Αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Θανάση Διαλεσιώτη, τον συντονιστή Χρήστο Παπαδόπουλο για τη συνεργασία που έχουμε, τον έφορο του Παναξιακού Πλάτωνα Τόμπα, τον διευθυντή στην υπηρεσία μου Χρήστο Τρικαλιώτη. Θέλω να πω και ένα ευχαριστώ στον πατέρα μου, ο οποίους μου θύμισε πως είναι να μην τα παρατάς», δήλωσε στο Stivostime ο κορυφαίος δισκοβόλος. Ο πατέρας του κ. Σωτήρης πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του και αυτό κράτησε πίσω τον Γιώργο Τρέμο από τους αγώνες.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία