Άλματα
Piraeus Street Long Jump: Τρίτη επίδοση στην Ευρώπη από την Γκαρντάσεβιτς!

Piraeus Street Long Jump: Τρίτη επίδοση στην Ευρώπη από την Γκαρντάσεβιτς!

Η Μίλιτσα Γκαρντάσεβιτς ξεχώρισε στο Piraeus Street Long Jump

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Piraeus Street Long Jump: Ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Πειραιά ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Πειραιά.

Το PSLJ συγκέντρωσε μπροστά στο εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ορισμένους από τους κορυφαίους και τις κορυφαίες του μήκους.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης ξεκίνησε με το μήκος των Γυναικών, εκεί όπου ξεχώρισε για ακόμη φορά η Μίλιτσα Γκαρντάσεβιτς (Σερβία), η οποία… προσγειώθηκε στα 6,77 μ. και ανέβηκε στην τρίτη θέση της Ευρώπης.

Η αθλήτρια επιβεβαίωσε πως φέτος είναι σε θέση να διεκδικήσει τη διάκριση σε μεγάλες διοργανώσεις.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις όμως δε σταμάτησαν μόνο στην αθλήτρια από τη Σερβία. Η Αλίνα Ρόταρου – Κότμαν (Ρουμανία) ήταν δεύτερη με 6,71 μ. και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ.

Η σπουδαία Αντζελίνα Τόπιτς άφησε για λίγο το ύψος, το αγώνισμα στο οποίο έχει ήδη κατακτήσει μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις, προκειμένου να αγωνιστεί στο μήκος.

Η νεαρή αθλήτρια ήταν τρίτη με 6,52 μ. (0,4), δείχνοντας για μία ακόμη φορά το ταλέντο της.

Τι έκαναν οι Ελληνίδες στο Piraeus Street Long Jump

Η Αναστασία Σαρλάνη ήταν 8η με 6,07 μ. (0,6), ενώ η Σπυριδούλα Καρύδη που επανέρχεται από θλάση στο δικέφαλο είχε τρία άκυρα άλματα και πλέον στρέφει την προσοχή της στον αγώνα των Σερρών.

Οι αθλήτριες στο μήκος είχαν τον ρυθμό της μουσικής και την έντονη υποστήριξη των φίλων του στίβου που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης και ο γγΑ Γιώργος Μαυρωτάς, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών.

Ακολουθεί το μήκος των Ανδρών.

Δείτε αποτελέσματα

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία