Άλματα
Καραλής: Στα 5,57μ. στο μίτινγκ του Χορζόφ

Καραλής: Στα 5,57μ. στο μίτινγκ του Χορζόφ

Ο Καραλής πραγματοποιεί μια σειρά αγώνων εν όψει των κορυφαίων διοργανώσεων και ιδιαίτερα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Εμμανουήλ Καραλής αγωνίστηκε την Κυριακή (4/6) στο μίτινγκ Χορζόφ και κατέλαβε την 8η θέση στο άλμα επί κοντώ με επίδοση στα 5,57 μέτρα.

Ο αθλητής ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,42μ., ύψος που πέρασε με την δεύτερη, έπειτα πέρασε με την τρίτη τα 5,57μ. και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να υπερβεί τα 5,72μ.

Ο Καραλής πραγματοποιεί μια σειρά αγώνων εν όψει των κορυφαίων διοργανώσεων και ιδιαίτερα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, όπου θα διεκδικήσει τη διάκριση.

Ο αθλητής έχει περάσει φέτος τα 5,71μ. κι έχει δείξει πως είναι σε καλή κατάσταση.

Ο άλτης του Χάρη Καραλή θα παραμείνει Πολωνία, προκειμένου τη Δευτέρα (6/6) να αγωνιστεί στο μίτινγκ του Μπίντγκοζ.

Νικητής στον σημερνό αγώνα ήταν ο Πιότρ Λίσεκ (Πολωνία) με 5,82μ., δεύτερος με το ίδιο ύψος ο Κρίστοφερ Νίλσεν (ΗΠΑ) με 5,82μ., τρίτος ήταν ο Σαμ Κέντρικς με 5,72μ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία