Επικαιρότητα
Πέτρος Παπαγιάννης: Τα εμπόδια για την ώρα θα μείνουν στην άκρη

Πέτρος Παπαγιάννης: Τα εμπόδια για την ώρα θα μείνουν στην άκρη

Πέτρος Παπαγιάννης: Τα εμπόδια για την ώρα θα μείνουν στην άκρη. Έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 21.76 στα 200 μ. και στα 48.91, 400 μ,

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Πέτρος Παπαγιάννης πρόκειται να κυνηγήσει στο μέλλον καλές παρουσίες στις διοργανώσεις της κατηγορίας Ανδρών.

Ο 18χρονος αθλητής με συμμετοχή σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις των μικρότερων κατηγοριών, προετοιμάζεται με στόχο να διεκδικήσει τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 της Λίμα.

Τα 200 μ. και 400 μ. θα αποτελέσουν τα βασικά του αγωνίσματα, αφού για την ώρα θα αφήσει στην άκρη τα 400 μ. εμπ. (σ.σ. όπου πέτυχε 51.95), αγώνισμα με το οποίο ασχολήθηκε με καλά μάλιστα αποτελέσματα, την περσινή σεζόν.

«Τα εμπόδια για την ώρα θα μείνουν στην άκρη. Δε μας βγήκε όπως θέλαμε, επίσης δε βοηθάει καθόλου το γεγονός ότι το στάδιο στο οποίο κάνουμε προπόνηση είναι μικρό κι έτσι δεν μπορούμε να δουλέψουμε όλα τα εμπόδια“, είπε στο segas.gr ο νεαρός που γυμνάζεται στη Σητεία με τον Ανδρέα Κριθαράκη.

Πέτρος Παπαγιάννης: Τα εμπόδια για την ώρα θα μείνουν στην άκρη

«Είμαστε ευχαριστημένοι με την παρουσία μου στους αγώνες του 2023. Περίμενα σίγουρα κάτι καλύτερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, όπου στάθηκα και λίγο άτυχος στα εμπόδια που χτύπησα στο τελευταίο εμπόδιο. Ξεκίνησα τη χρονιά με όρεξη να κυνηγήσω ακόμη καλύτερες παρουσίες. Το ταλέντο από μόνο του δεν είναι αρκετό, σε φτάνει μέχρι ένα σημείο. Από εκεί και πέρα χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά για να πετύχεις τους στόχους σου», σημείωσε.

Ο αθλητής στις 20 Δεκεμβρίου θα ταξιδέψει για δέκα ημέρες στην Κύπρο, όπου θα κάνει κοινή προετοιμασία με έναν άλλον ανερχόμενο αθλητή από την Κρήτη, τον Μύρωνα Ρεθυμνιωτάκη. Ο 17χρονος πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων το 2024 θα ανήκει στην κατηγορία Κ20 και θα διεκδικήσει και αυτός τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κ20.

Ο Παπαγιάννης έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 21.76 στα 200 μ. και στα 48.91 400 μ, ενώ στον ανοιχτό έχει πετύχει 21.44 και 47.65, αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης:

Φώτης Ζησιμόπουλος: Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 24ωρου τρεξίματος στην Ταϊπέι

Ρίψεις: Μετά τον Άγιο Κοσμά, η αβεβαιότητα – Αθλητές και προπονητές εκφράζουν τους προβληματισμούς τους για την έλλειψη χώρων στην Αττική (vid.)

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος