Δρόμοι ταχύτητας 200μ.
Πέτρος Παπαγιάννης: Κυνηγά τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20

Πέτρος Παπαγιάννης: Με 51.95 έπιασε το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 – Έχει το όριο στα 200 μ. και θα το πετύχει και στα 400 μέτρα

Ο Παπαγιάννης έχει ατομικό ρεκόρ 21.44 στα 200 μ., 48.50 στα 400 μ. και 51.95 στα 400 μ. εμπόδια.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Πέτρος Παπαγιάννης: Κυνηγά τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 μετά την αισθητή παρουσία του το περασμένο καλοκαίρι στα 200μ. και 400 μέτρα.

Ο σπρίντερ από τη Σητεία πριν λίγες ημέρες στους Διασυλλογικούς Αγώνες στο Ηράκλειο δοκίμασε τις δυνάμεις του στα χαμηλά εμπόδια και τερμάτισε σε 51.95 πραγματοποιώντας εξαιρετική παρουσία.

«Επειδή έχω τρέξει γρήγορα στα 400 μ. είπαμε με τον προπονητή μου να δοκιμάσουμε και στα εμπόδια. Το μόνο που έκανα το προηγούμενο διάστηκα στην προπόνηση είναι κάποιες ασκήσεις εμποδίων. Τις τελευταίες ημέρες έκανα και κάποια περάσματα. Ωστόσο το στάδιο στη Σητεία είναι περίπου 197 μ., οπότε δεν μπόρεσα να κάνω περάσματα πάνω στη στροφή. Πρέπει να δουλέψω πολύ ακόμη και ιδιαίτερα στην τεχνική», είπε ο αθλητής του Ανδρέα Κριθαράκη.

«Θα κάνω την επόμενη κούρσα μου στα 400 μ. στο μίτινγκ Βενιζέλεια – Χανιά. Ακόμη δε γνωρίζω ποιες θα είναι οι επόμενοι αγώνες μου, αυτό είναι κάτι που θα συζητήσουμε με τον προπονητή μου», συμπλήρωσε, μιλώντας στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ.

Πέτρος Παπαγιάννης: Κυνηγά τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20

Ο Πέτρος Παπαγιάννης με το 51.95 έπιασε το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, από πέρυσι έχει το όριο για την ίδια διοργάνωση στα 200 μ., ενώ φαίνεται δε θα έχει πρόβλημα να πετύχει την απαιτούμενη επίδοση και στα 400 μέτρα.

«Θέλω να προπονηθώ καλά και να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στη διοργάνωση της Ιερουσαλήμ. Δεν μπορώ ακόμη να πω σε πιο αγώνισμα θα πάρω μέρος, σίγουρα θα επιλέξω αυτό που έχω περισσότερες πιθανότητες διάκρισης», είπε.

«Στα τρία μου απέκτησα την πρώτη μου επαφή με τον αθλητισμό και γρήγορα βρέθηκε στο στίβο. Μου αρέσει αυτό που κάνω κι ελπίζω να είμαι καλά στην υγεία μου και α μπορώ να το κάνω για πολλά χρόνια και να διεκδικήσω συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις», σημείωσε ενώ αναφέρθηκε και στις συνθήκες προπόνησή του.

«Το στάδιο είναι μικρό και δεν μπορούμε να κάνουμε κανονική προπόνηση. Έτσι αναγκαζόμαστε να κάνουμε κάποιες προπονήσεις κυρίως στην Ιεράπετρα και κάποιες άλλες φορές στο Ηράκλειο», κατέληξε.

Ο Παπαγιάννης έχει ατομικό ρεκόρ 21.44 στα 200 μ., 48.50 στα 400 μ. και 51.95 στα 400 μ. εμπόδια.

Διαβάστε επίσης:

Δάφνη Λαβασά: Νέο ατομικό ρεκόρ στα 5.000 μέτρα

Κώστας Δουβαλίδης: Στόχος η πρόκριση σε Παγκόσμιο και Ολυμπιακούς Αγώνες

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος