Δρόμοι με εμπόδια 110μ.
Κώστας Δουβαλίδης: Στόχος η πρόκριση σε Παγκόσμιο και Ολυμπιακούς Αγώνες

Κώστας Δουβαλίδης: Στόχος η πρόκριση σε Παγκόσμιο και Ολυμπιακούς Αγώνες

Επόμενος αγώνας για τον αθλητή του Μπάμπη Σδρόλα είναι στο διεθνές μίτινγκ της Λεμεσού (25/5).

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Κώστας Δουβαλίδης: Στόχος η πρόκριση σε Παγκόσμιο και Ολυμπιακούς Αγώνες, είπε ο Έλληνας πρωταθλητής με την σταθερή παρουσία στις περισσότερες μεγάλες διοργανώσεις.

«Πήγε ανέλπιστα καλά το ξεκίνημα στον ανοιχτό όχι τόσο στα 110 μ. εμπόδια που περίμενα ότι θα είμαι σε μια τέτοια επίδοση, όσο στα 100 μέτρα. Οι κούρσες στους Διασυλλογικούς Αγώνας έδειξαν καλά σημάδια. Γενικώς η προετοιμασία πήγε λίγο πίσω, επειδή ο χειμώνας εδώ στη Δράμα τραβάει αρκετά. Κάναμε προπόνηση όσο μπορούσαμε», είπε Κώστας Δαβουλίδης.

Ο Κώστας Δουβαλίδης στους Διασυλλογικούς διένυσε τα 100 μ. σε 10.51 και τα 110 μ. με εμπόδια σε 13.76.

Κώστας Δουβαλίδης: Στόχος η πρόκριση σε Παγκόσμιο και Ολυμπιακούς Αγώνες

Επόμενος αγώνας για τον αθλητή του Μπάμπη Σδρόλα είναι στο διεθνές μίτινγκ της Λεμεσού (25/5) και αμέσως μετά θα πάρει μέρος και στα Χανιά στο μίτινγκ “Βενιζέλεια – Χανιά” (28/5).

«Στόχος μου είναι να προκριθώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μέσω του ranking. Αυτό είναι το ρεαλιστικό, αφού το όριο είναι πολύ υψηλό», τόνισε ο 36χρονος πρωταθλητής των υψηλών εμποδιών.

«Θα είναι απίστευτο. Είναι δύσκολο αλλά θα το προσπαθήσω. Υπάρχει και η εμπειρία που έχω στα πόδια μου. Δεν είμαι μικρός πια. Από την άλλη πρέπει να προσέχω περισσότερο και η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι λίγο τα πόδια μου», συμπλήρωσε, μιλώντας στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε επίσης:

Δάφνη Λαβασά: Νέο ατομικό ρεκόρ στα 5.000 μέτρα

Η στιγμή που δεν θα ξεχάσει κανείς στον Μαραθώνιο του Λιντς (vid)

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος