Βάδην
Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και η Κυριακή Φιλτισάκου αναδείχθηκε πρωταθλητές Ελλάδας στα 20χλμ. βάδην στη διοργάνωση που έγινε στην Πάτρα.

Πάτρα: Παπαμιχαήλ και Φιλτισάκου πρωταθλητές στα 20χλμ. βάδην (αποτελέσματα)

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην στην Πάτρα, έγινε παράλληλα και Φεστιβάλ βάδην με άλλα αγωνίσματα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και η Κυριακή Φιλτισάκου αναδείχθηκε πρωταθλητές Ελλάδας στα 20χλμ. βάδην στη διοργάνωση που έγινε στην Πάτρα.

Ο βαδιστής του ΑΟ Μυκόνου κάλυψε τη διαδρομή σε 1:28.50 και η αθλήτρια της Ανατολής Ν. Ιωνίας με 1:35.40.

Στους άνδρες δεύτερος τερμάτισε ο Κώστας Ντεντόπουλος (ΑΕ Ολυμπιάς Πατρών) σε 1:34.00 και τρίτος ο Ανδρέας- Ελευθέριος Μπάχος (Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς) με 1:37.28. Στις γυναίκες δεύτερη ήταν η Χριστίνα Παπαδοπούλου (Πανελλήνιος ΓΣ) σε 1:39.27 και τρίτη η Ευσταθία Κουρκουτσάκη (ΓΑΣ Ιλισός) με 1:45.16. Στην κούρσα των γυναικών εγκατέλειψε περίπου στο 13ο χλμ. η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Όριο για το Κάλι η Αντωνοπούλου

Η Αναστασία Αντωνοπούλου (Ίκαρος Νέας Ιωνίας) συμμετείχε στα 10χλμ. βάδην Γυναικών Κ20 και κατάφερε να πετύχει το όριο για το Παγκόσμιο του Κάλι. Η αθλήτρια διένυσε την απόσταση σε 50.34 και πλέον μπορεί να συνεχίσει την προετοιμασία της με στόχο μια καλή παρουσία στη διοργάνωση.

Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην γίνεται και το Φεστιβάλ βάδην της Πάτρας, που διοργανώνει η Ολυμπιάδα Πάτρας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορ. Πελοποννήσου. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην παρακολούθησε και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Μαντάς.

Δείτε αποτελέσματα

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία