Γενικά
Η Κατερίνα Νατσιοπούλου λίγες ώρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Ισραήλ έτρεξε στον προκριματικό των 400μ. στο Πανελλήνιο.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20: Το πρόγραμμα της 1ης ημέρας- Πρωί (Τελικό)

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξεκίνησε το Σάββατο το πρωί, όχι όμως με τις καλύτερες καιρικές συνθήκες, καθώς βρέχει και ο αγωνιστικός χώρος είναι βαρύς.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κατερίνα Νατσιοπούλου λίγες ώρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Ισραήλ έτρεξε στον προκριματικό των 400μ. στο Πανελλήνιο.

Η νεαρής αθλήτρια του Νίκου Ματζιόλη διένυσε την απόσταση σε 57.70, που ήταν η καλύτερη επίδοση στο σύνολο των σειρών. Η νεαρή έκανε σχετικά χαλαρή κούρσα και προσπάθησε να μη σπαταλήσει δυνάμεις ενόψει του απογευματινού τελικού. Οι συνθήκες μάλιστα στις Σέρρες δεν είναι ιδανικές, καθώς από το πρωί βρέχει και ο αγωνιστικός χώρος είναι ιδιαίτερα βαρύς. Στον τελικό προκρίθηκε ακόμη η Ελένη Φωκαϊδου (ΑΣ Πύρος Δήμας) ακολούθησε με 58.38, ενώ ξεχώρισε ακόμη η Γεωργία Μαρία Δεσπολλάρη (ΓΣ Απόλλων Πύργου) με 58.53.

Στο τριπλούν των Ανδρών ο Σπύρος Καραλής (ΟΣΦΠ) σημείωσε την καλύτερη επίδοση με 14,94 μέτρα. Τρία άλματα εκτέλεσε ο πέμπτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, Γιώργος Γρέψιος (ΓΣ Σέρρες 93), που στο δεύτερο άλμα του σημείωσε 13,71 μ. (-1,3). Πάνω από τα 14,00 μ. προσγειώθηκαν και οι Γκάρτσιος (ΓΣ Κηφισιάς – 14,02 μ.), Μπογιατζής (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας- 14,05 μ.), Λεμπούσης (ΓΑΣ Ωρωπιόν- 14,05).

Στα 400 μ. των Ανδρών Κ20 ο Ιωσήφ Ορφανόπουλος (ΑΕ Ολυμπίας Πατρών) και ο Νικολίν Ντερβίση (ΝΓΣ Ηρακλής Θεσσαλονίκης) έτρεξαν σε διαφορετικές σειρές, ωστόσο αμφότεροι σημείωσε 49.65 κι έδειξαν πως θα είναι και οι δύο που θα έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση των μεταλλίων. Την καλύτερη επίδοση έχει ο Ντερβίση με 47.89, επίδοση που του δίνει ένα προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του.

Η Σωτηρία Ράπτη (ΑΓΣΙ) «προσγειώθηκε» στα 12,47 μ. στο τριπλούν και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του απογευματινού τελικού. Η νεαρή ήταν η μόνη που ξεπέρασε το όριο πρόκρισης των 12,00 μ.

Έξι σειρές έγιναν στον προκριματικό των 100 μ., εκεί όπου την καλύτερη επίδοση σημείωσε ο Ανδρέας Πούλακος με 10.93 (0,3) και ακολούθησε ο Νικήτας Μπούρας με 10.96 (0,1). Ο αθλητής επέστρεψε χθες από την Ιερουσαλήμ, όπου συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18. Οι δύο τους μαζί με τον Γεράσιμο Καμπίτση (ΣΑΚΑ) αναμένεται να διεκδικήσουν τη νίκη στον απογευματινό τελικό.

Απευθείας τελικός θα γίνει στα 100 μ. εμπ. των Γυναικών Κ20.

Αποτελέσματα

100 μ. Ανδρών

100 μ. Γυναικών

400 μ. Γυναικών

400 μ. Ανδρών

Τριπλούν Γυναικών

Τριπλούν Ανδρών

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία