Δρόμοι 3000μ. στιπλ
Η Βασιλική Καλλιμογιάννη ήταν η νικήτρια στα στιπλ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 με 10.34.13 και έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο στο Κάλι.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20: Νίκη η Καλλιμογιάννη και όριο για το Κάλι- Ρεκόρ η Ραφαϊλάκη

Η Βασιλική Καλλιμογιάννη έκανε φετινό ρεκόρ, ενώ η Νικολέτα Ραφαϊλάκη συνέτριψε την ατομική της επίδοση.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Βασιλική Καλλιμογιάννη ήταν η νικήτρια στα στιπλ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 με 10.34.13 και έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο στο Κάλι.

Η Καλλιμογιάννη ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσε τερματίζοντας σε 10.34.13, μια καλή επίδοση και φετινό της ρεκόρ. Η δρομέας του Ιάσονα Ιωαννίδη, πέρσι δεν ταξίδεψε στο Ναϊρόμπι για να διαβάσει για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Πέτυχε σε σχολή και τώρα προπονείται κανονικά και κατάφερε να πετύχει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20. Ν’ αναφέρουμε ό,τι η αθλήτρια του Ηρακλή έχει ατομικό από πέρσι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Ταλίν 10.31.72.

Καλλιμογιάννη: «Το χειμώνα είχα μείνει πίσω στις προπονήσεις λόγω των μαθημάτων. Παρόλα αυτά κατάφερα σήμερα να πετύχω το όριο για το Παγκόσμιο και είμαι πολύ χαρούμενη γι΄ αυτό. Με βοήθησε πολύ ο συναγωνισμός με την Νικολέτα Ραφαϊλάκη. Έγινε πολύ ωραία κούρσα που είχε και το ανάλογο αποτέλεσμα για εμένα. Την περσινή χρονιά επέλεξα να μην πάει στο Παγκόσμιο του Ναϊρόμπι, για να ξεκινήσω από νωρίς Την προετοιμασία μου για τις εξετάσεις. Σήμερα νιώθω πολύ καλά γιατί κατάφερα να πετύχω και τους δύο μου στόχους. Αύριο θα τρέξω 800 μ. και ενδεχομένως την επόμενη εβδομάδα να πάρω μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα».

Η Νικολέτα Ραφαϊλάκη που ακολούθησε τερμάτισε σε 10.41.70. Έκανε ατομικό ρεκόρ και έσπασε το προηγούμενο που είχε από πέρσι στο Ηράκλειο με 10.48.19. Η νεαρή του ΑΟ Λασιθίου ως γνωστόν σπουδάζει στις ΗΠΑ και έχει έρθει στην Ελλάδα για να πάρει μέρος σε αγώνες.

3.000μ. στιπλ: Βασιλική Καλλιμογιάννη (ΝΓΣ Θεσσαλονίκης Ηρακλής) 10.34.13, Νικολέτα Ραφαϊλάκη (ΑΟ Λασιθίου) 10.41.70, Ναταλία Κατσιανού (ΑΣ Παλαιού Ψυχικού) 11.24.19, Σταυρούλα Παπασακελαρίου (ΓΣ Νίκη Βόλου) δεν τερμάτισε.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία