Στον προπονητή του, Ιωάννη Χρίστογλου και την οικογένειά του, αφιέρωσε ο Γιαννης Κορακίδης το χρυσό μετάλλιο που κατέκτηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο Παγκόσμιο Πρτάθλημα Κ20.

«Τι να πω για αυτό τον αγώνα. Είχε τα πάντα, είχε λύπη, είχε χαρά, είχε κλάμα.. αλλά φεύγουμε από την Κολομβία με ένα χρυσό μετάλλιο. Το σώμα μου το ένιωθα σε τρομερή κατάσταση και πίστευα σε εμένα και στις δυνατότητες μου, μέχρι και στην τελευταία προσπάθειά μου», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κορακίδης.

«Την ώρα του αγώνα, σκεφτόμουν ότι ήταν ο προπονητής μου απέναντι μου και μου έστελνε την ενέργεια του» δήλωσε.

Παγκόσμιο Κ20 - Γιάννης Κορακίδης: Αφιερώνω το μετάλλιο στον προπονητή και την οικογένειά μου

Photo Credits: World Athletics

«Νιώθω μόνο υπερηφάνεια για ότι έχω καταφέρει και αν δεν ήταν ο προπονητής μου μαζί, ο Ιωάννης Χρίστογλου, δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Θέλω να αφιερώσω το μετάλλιο μου σε αυτόν και στην οικογένεια μου, που πίστεψαν σε εμένα όλον αυτόν το χρόνο. Όσες δυσκολίες και αν πέρασα, αυτοί ήταν πάντα δίπλα μου», κατέληξε.

Ο Γιάννης Κορακίδης με την «χρυσή» βολή των 79,11 μ. στον τελικό της σφυροβολίας ανδρών Κ20, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο., δεύτερο για την Ελλάδα στην διοργάνωση, μετά το αργυρό της Αρετής Φιλιππίδου στη δισκοβολία.