Γενικά
Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος των προπονητικών συγκεντρώσεων επιλεγμένων αθλητών και αθλητριών

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος των προπονητικών συγκεντρώσεων επιλεγμένων αθλητών και αθλητριών

Στα Χανιά συγκεντρώθηκαν αθλητές και αθλήτριες των ρίψεων.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Με τις συναντήσεις σε Χανιά και Καλαμάτα, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των προπονητικών συγκεντρώσεων των επιλεγμένων αθλητών κι αθλητριών του ΣΕΓΑΣ.

Στα Χανιά συγκεντρώθηκαν αθλητές και αθλήτριες των ρίψεων, σε μία πόλη με μεγάλη παραγωγή στα συγκεκριμένα αγωνίσματα, αλλά και των ταχυτήτων. Κοντά στους αθλητές και στις αθλήτριες βρέθηκε ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Γιατρουδάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία μιλήσει στα παιδιά και να παρακολουθήσει στη συνέχεια την προπόνηση τους.

Τις ρίψεις ανέλαβε ο συντονιστής του τομέα, Χρήστος Παπαδόπουλος και τις ταχύτητας, ο ομοσπονδιακός Μιχάλης Μανουσάκης. Στη διαδικασία συμμετείχαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές των ρίψεων Κώστας Παπαμαρκάκης και Γιώργος Μήλιος. Η πρωταθλήτρια των 400 μ. Δήμητρα Γναφάκη και οι παλιοί πρωταθλητές των σπριντ Κώστας και Μανώλης Κουτσουκλάκης έδειξε στα παιδιά μια σειρά από τεχνικές ασκήσεις.

Την προπόνηση των αθλητών των ρίψεων είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και ο έκτος πρωταθλητής Ευρώπης στη σφυροβολία, Χρήστος Φραντζεσκάκης. Ο συντονιστής ρίψεων Χρήστος Παπαδόπουλος, με αφορμή την παρουσία του στην πόλη είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά και την προπόνηση των αθλητών του Κωστή Παπαμαρκάκη.

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος των προπονητικών συγκεντρώσεων επιλεγμένων αθλητών και αθλητριών

Στην Καλαμάτα η συντονίστρια των ταχυτήτων Ιωάννα Σιώμου και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βογιατζάκης μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο Σπύρο Τριανταφυλλόπουλο συγκέντρωσαν τους επιλεγμένους αθλητές και αθλήτριες των ταχυτήτων. Πολλά παιδιά από την ευρύτερη περιοχή είχαν την ευκαιρία να κάνουν προπόνηση με τις Ελισάβετ Πεσιρίδου, Ραφαέλα Σπανουδάκη, Αλάνα Μπερν, που πραγματοποιούν αυτή την εποχή την προετοιμασία τους στην Καλαμάτα.

Στους αθλητές και στις αθλήτριες τόσο των Χανίων όσο και της Καλαμάτας δόθηκε μπλουζάκι του ΣΕΓΑΣ, ενώ έγιναν ειδικές μετρήσεις.

Οι προπονητικές συγκεντρώσεις θα συνεχιστούν τον επόμενο μήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας. Περίπου 800 αθλητές και αθλήτριες αναμένεται να περάσουν από τις προπονητικές συγκεντρώσεις των επιλεγμένων, πολλοί από τους οποίους θα αποτελέσουν την επόμενη γενιά του ελληνικού στίβου.

Διαβάστε επίσης:

Σταματία Σκαρβέλη: Φετινό ρεκόρ με 69,57 μέτρα

Διαδικτυακό σεμινάριο για τη χρήση του προγράμματος Roster Athletics

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος