Γενικά
Διαδικτυακό σεμινάριο για τη χρήση του προγράμματος Roster Athletics

Διαδικτυακό σεμινάριο για τη χρήση του προγράμματος Roster Athletics

Παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, ο ταμίας Γιάννης Λιούμπας και ο διευθυντής αγώνων Ανδρέας Γκόγκας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στο Roster Athletics θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα των διασυλλογικών αγώνων οι φίλοι του στίβου. Στόχος της Ομοσπονδίας είναι η χρήση του προγράμματος από τις ΕΑΣ όλης της χώρας, προκειμένου να υπάρχει μια ενιαία μορφή ανάρτησης των αποτελεσμάτων, συμβατής με τις απαιτήσεις που θέτει η Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου.

Για το λόγο αυτό η Επιτροπή Αγώνων διοργάνωσε διαδικτυακό σεμινάριο, το οποίο παρακολούθησαν άνθρωποι των ΕΑΣ και της Ομοσπονδίας. Η συμμετοχή στο σεμινάριο ήταν μεγάλη, καθώς μετείχαν σε αυτό περίπου 70 άτομα.

Την εισήγηση έκανε ο τεχνικός Άγγελος Προβατάς, ενώ παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, ο ταμίας Γιάννης Λιούμπας και ο διευθυντής αγώνων Ανδρέας Γκόγκας.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος