Γενικά
Το καμπ σκυταλοδρομιών έγινε στην Κεφαλλονιά. Μια πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ που ήρθε μετά από συνεργασία και με την Περιφέρεια Ιονίων νήσων.

Ολοκληρώθηκε το καμπ στην Κεφαλλονιά- Το μήνυμα του Κώστα Κεντέρη

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης με μήνυμά του αναφέρθηκε στο καμπ που πραγματοποιήθηκε στο Ληξούρι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το καμπ σκυταλοδρομιών έγινε στην Κεφαλλονιά. Μια πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ που ήρθε μετά από συνεργασία και με την Περιφέρεια Ιονίων νήσων.

Μερικοί από τους καλύτερους Έλληνες σπρίντερ βρέθηκαν στο Ληξούρι και είχαν άλλη μια ευκαιρία να λειτουργήσουν σαν μια ομάδα. Ο στόχος της Ομοσπονδίας, πέρασε της εμπειρίας από τις προπονητικές συγκεντρώσεις, είναι να δημιουργηθούν δυνατές ομάδες σκυταλοδρομίες. Εθνικές ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Έτσι, πρωταθλητές όπως η Ραφαέλα Σπανουδάκη, ο Γιάννης Νυφαντόπουλος κ.α. μετείχαν στο καμπ.

Χαρακτηριστικό ήταν και το μήνυμα του αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Κεντέρη, που ανέβασε στα social media.

«Βασική προτεραιότητα της ομοσπονδίας μας είναι και θα είναι η στήριξη των προσπαθειών των πρωταθλητών μας, των προπονητών τους αλλά και των νέων μας αθλητών.

Η νέα δομή των τεχνικών του ΣΕΓΑΣ φέρνει στο επίκεντρο την διοργάνωση των προπονητικών καμπ, στόχος τους είναι να φέρει κοντά τους μεγάλους μας πρωταθλητές με τους νέους αθλητές μας, όχι μόνο μέσα από την προπονητική διαδικασία άλλα και σε επίπεδο ανταλλαγής απόψεων και συνεργασίας μεταξύ των προπονητών τους.

Πολύτιμος αρωγός σε αυτήν μας την προσπάθεια είναι οι φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Χώρας, μέσα από μνημόνια συνεργασίας ενώνουμε τους Δήμους και της περιφέρειες ανά την Ελλάδα και στηρίζουν τους πρωταθλητές μας, τους νέους αθλητές, μαθητές, προπονητές, γονείς, και σωματεία.

Ο ρόλος όμως μιας Ομοσπονδίας όπως ο ΣΕΓΑΣ, είναι να αφήνει και το κοινωνικό της αποτύπωμα σε όλες τις περιοχές της χώρας όπου επισκέπτεται, και να φέρει τα μικρά παιδιά στην μεγάλη οικογένεια του Στίβου και γενικότερα του αθλητισμού.

Το τελευταίο καμπ αυτό του τομέα ταχυτήτων έγινε αυτές τις ημέρες στην Κεφαλλονιά, τα χαμόγελα των μικρών παιδιών είναι δίχως αμφιβολία η ανταμοιβή αυτής της προσπάθειας. Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τον Δήμο Ληξουρίου για τη στήριξη που μας παρείχε στη συγκεκριμένη δράση.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους αθλητές και στις αθλήτριες μας στην έναρξη των αγώνων της θερινής περιόδου».

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία