Κλειστός Στίβος
Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν νικητής στο μήκος στο μίτινγκ στη Μαδρίτη με 8,15μ., ενώ η Νικόλ Κυριακοπούλου ήταν τέταρτη στο επί κοντώ με 4,30μ.

Ο Τεντόγλου νικητής στη Μαδρίτη με 8,15μ., η Κυριακοπούλου 4η με 4,30μ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Νικόλ Κυριακοπούλου στη Μαδρίτη έκαναν τον τελευταίο τους αγώνα πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν νικητής στο μήκος στο μίτινγκ στη Μαδρίτη με 8,15μ., ενώ η Νικόλ Κυριακοπούλου ήταν τέταρτη στο επί κοντώ με 4,30μ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε τον τελευταίο του αγώνα πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που διεξάγεται την επόμενη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή τη φορά δεν πιέστηκε, λόγω και της μεγάλης διοργάνωσης που ακολουθεί, αλλά χρειάστηκε το δεύτερο καλύτερο άλμα του για να πάρει την πρώτη θέση. Αυτό γιατί ο Κουβανός Μαϊκέλ Μασό πήδηξε 8,15μ. και έκανε ατομικό ρεκόρ. Όμως ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι είχε κάνει νωρίτερα 8,07μ. και ο αντίπαλός του είχε καλύτερο δεύτερο άλμα στα 7,98μ. Πολύ κοντά στην τρίτη θέση ήταν ο Σουηδός Τόμπιας Μόντλερ με 8,14μ. Ο ολυμπιονίκης μας είχε κατά σειρά άλματα: 7,86μ., 8,07μ., 8,15μ., άκυρο, -, άκυρο. Ο αγώνας στο μήκος ανδρών ήταν πολύ καλός και ακολούθησαν άλλοι δύο άλτες με άλμα πάνω από 8 μέτρα, ο Ισπανός Χαϊμέ Γκουέρα με 8,08μ., που είναι ατομικό του ρεκόρ και ο Κουβανός Λέστερ Λεσάι με 8,00μ.

Στο επί κοντώ η Νικόλ Κυριακοπούλου έμεινε στα 4,30μ. και πήρε την 4η θέση. Ξεκίνησε από τα 4,15μ. που πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια, με την πρώτη υπερέβη τα 4,30μ. και απέτυχε τρεις φορές στα 4,45μ. Και για την αθλήτρια του Φώτη Στεφανή ήταν ο τελευταίος αγώνας της πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού. Νικήτρια στο μίτινγκ ήταν η Καναδή Αλίσα Νιούμαν με 4,65μ.

Στο μίτινγκ της ισπανικής πρωτεύουσας μετείχε και η Κύπρια πρωταθλήτρια Ολίβια Φωτοπούλου που ήταν 5η στα 60μ. με 7.26. Η σπρίντερ του Κώστα Βογιατζάκη βελτίωσε το παγκύπριο ρεκόρ, που είχε σημειώσει η ίδια πριν από λίγες ημέρες με 7.27, ενώ νωρίτερα ήταν 3η στη 2η σειρά με 7.29. Νικήτρια ήταν η Νιγηριανή Αμινάτου Σεϊνί με 7.08.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία