Άλμα εις μήκος
Στο γεμάτο από φιλάθλους ΣΕΦ, στη 2η ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ο πόλος έλξης ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου που έκανε 8,20μ. στο μήκος.

Ακυρώστε το και αυτό! 8,41μ. ο φοβερός Μίλτος Τεντόγλου στο Λιεβάν- Κορυφαία επίδοση

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν εντυπωσιακός αφού είχε τέσσερα μεγάλα άλματα στο μήκος (8,32μ., 8,37μ., 8,34μ. και 8,41μ.) στο μίτινγκ του Λιεβάν και μετά σταμάτησε.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου απάντησε με τον καλύτερο τρόπο, αγωνιστικά, με άλμα στα 8,41μ. έκανε δική του την κορυφαία επίδοση στον κόσμο στο μήκος!

Πείσμωσε ο Έλληνας πρωταθλητής, μετά την ακύρωση της νίκης του και της επίδοσης στα 8,40μ. στο Τόρουν την περασμένη Τετάρτη. Η World Athlertics ακύρωσε λόγω αντικανονικών σπάικ- όπως υποστήριξε- να ακυρώσει τη νίκη, το χρηματικό έπαθλο και τους βαθμούς στη σειρά WIT Gold και ακόμη την επίδοση της χρονιάς. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι απάντησε με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ και απόψε στο μίτινγκ του Λιεβάν απάντησε και αγωνιστικά. Ο ολυμπιονίκης μας όχι μόνο πήγε στα 8,41μ. που είναι η κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο, που πέτυχε στην 4η προσπάθειά του, αλλά και οι προηγούμενες τρεις ήταν πάνω από τα 8,30μ. Ξεκίνησε με 8,32μ., στο δεύτερο έκανε 8,37μ. και στο τρίτο 8,34μ. και μετά το 8,41μ. σταμάτησε και έχει μπροστά του τώρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ. Δεύτερος ήταν ο Σουηδός Τόμπιας Μόντλερ με 8,06μ. και τρίτος ο Αμερικανός Μαρκίς Ντέντι με 7,94μ. που είχε ίδια επίδοση με τον τέταρτο, τον Κουβανό Μαϊκέλ Μασό που όμως είχαν δεύτερο 7,77μ. και 7,75μ. αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης

Ακύρωσαν το 8,40μ. του Μίλτου Τεντόγλου για το παπούτσι- Η απάντησή του!

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία