Άλμα εις μήκος
Συνέβη και αυτό! Η World Athletics ακύρωσε το άλμα στα 8,40μ. που σημείωσε στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου στο μίτινγκ του Τόρουν λόγω σπάικ!

Ακύρωσαν το 8,40μ. του Μίλτου Τεντόγλου για το παπούτσι- Η απάντησή του!

Ο Μίλτος Τεντόγλου ακυρώθηκε στο Τόρουν και έχασε τους 10 βαθμούς της νίκης στη σειρά World Indoor Tour Gold και το χρηματικό έπαθλο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Συνέβη και αυτό! Η World Athletics ακύρωσε το άλμα στα 8,40μ. που σημείωσε στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου στο μίτινγκ του Τόρουν λόγω σπάικ!

Ο Έλληνας πρωταθλητής μάλιστα, ακυρώθηκε στον αγώνα και η νίκη πάει στον Σουηδό Τόμπιας Μόντλερ που είχε πηδήξει 8,17μ. Εκτός από το χρηματικό έπαθλο που έχασε, δεν παίρνει και τους 10 βαθμούς που δίνονται στη σειρά World Indoor Tour Gold. Ο ολυμπιονίκης απάντησε άμεσα, με μήνυμά του που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, μαζί με φωτογραφίες από τα σπάικ.

«Λοιπόν οι @worldathletics έχουν ανθρώπους στην ομάδα τους που δεν έχουν ιδέα από παπούτσια και άθλημα. Και αποφασίζουν ποιες αιχμές είναι οκ ή όχι για τους αθλητές.
Νομίζουν ότι το πάχος του πίσω μέρος του παπουτσιού είναι κάτι που είναι καλό 😂 Στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο άχρηστο αλλά κάνει την ακίδα βαριά και δύσκολο να τρέξεις .

Ακυρώνουν το άλμα μου 8.40 επειδή φοράω το καρφί της 1ης φωτογραφίας . Ενώ οι άλλες 2 αιχμές είναι εντάξει για το άλμα εις μήκος .

Οι 2 πρώτες φωτογραφίες είναι ίδια ακίδα αλλά διαφορετικό χρώμα BTW.

Έλεγξες τα καρφιά των παλιών αρχείων; Είχαν λέιζερ στον πίνακα;

Νομίζω ότι πρέπει να έχεις ανθρώπους στην ομάδα σου που να έχουν εμπειρία με το άθλημα. Εγώ είμαι αυτός που πηδάει. Θέλω να φορέσω ότι είναι άνετο και ασφαλές.

Δεν με νοιάζει το άλμα 8.40.. Μπορώ να πηδήξω όποτε σκατά θέλω. Είναι απλά άδικο. Είμαι αηδιασμένος.

Και το αστείο είναι ότι την επόμενη εβδομάδα θα φοράω το ίδιο καρφί αλλά είναι διαφορετικό χρώμα οπότε είναι «εγκεκριμένο»😂

Και προφανώς είναι εντάξει να χάσεις 3 τεστ κατά του ντόπινγκ αλλά δεν φοράς αυτά τα παπούτσια.

Ο μαύρος πάνθηρας είναι πολύ δυνατός. ✊✊».

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία