Σφαιροβολία
Ο Γιώργος Μποτσκαριώβ καλεί τον Τάσο Λατιφλάρι από τις ΗΠΑ και τον ενημερώνει για την πρόσκληση του Παγκοσμίου. «Κόουτς, μην κάνεις πλάκα»!

Ο Τάσος Λατιφλάρι από το σοκ… στο όνειρο του Παγκοσμίου

Ο Τάσος Λατιφλάρι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ στα Βεργώτεια έριξε 19,93μ. που είναι το ατομικό του ρεκόρ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Γιώργος Μποτσκαριώβ καλεί τον Τάσο Λατιφλάρι από τις ΗΠΑ και τον ενημερώνει για την πρόσκληση του Παγκοσμίου. «Κόουτς, μην κάνεις πλάκα»!

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν μπορούσε να πιστέψει πως είναι αλήθεια. «Ήταν σοκαριστικό. Με πήρε τηλέφωνο ο προπονητής μου και μου λέει ετοιμάσου, έρχεσαι ΗΠΑ. Νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα. Όταν μου είπε πως έχει έρθει πρόσκληση μου κόπηκαν τα πόδια. Φυσικά τώρα είναι ένα όνειρο. Κάτι μαγικό. Για να πω την αλήθεια φέτος υπήρχαν κάποια θέματα υγείας στην οικογένειά μου. Όμως δεν το έβαλα κάτω. Προσπάθησα και τώρα δικαιώθηκα. Κέρδισα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, πέτυχα φέτος ατομικό ρεκόρ και τώρα έρχεται η συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα», λέει στο Stivostime ο 25χρονος ρίπτης.

Ο σφαιροβόλος του ΑΣ Κένταυρος στις 14 Μαΐου στα «Βεργώτεια» στο Αργοστόλι έριξε 19,93μ. που είναι το ατομικό του ρεκόρ. Στους Βαλκανικούς Αγώνες στην Κραϊόβα πήρε την 5η θέση και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη κέρδισε με 19,43μ.

Οι εμφανίσεις του τον έφεραν σε καλή θέση στο ράνκινγκ και μετά το «ξεκαθάρισμα» που έγινε εν όψει Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πήρε πρόσκληση και την αποδέχθηκε.

Τώρα ετοιμάζεται την Τρίτη να αναχωρήσει για το Γιουτζίν. «Πάω για να το χαρώ. Πάω να αντιμετωπίσω τους αντιπάλους μου. Τους περισσότερους τους γνωρίζω. Στόχος μου είναι μια καλή εμφάνιση. Θέλω έναν καλό αγώνα και εν όψει Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος», κατέληξε ο Τάσος Λατιφλάρι.

Ο προκριματικός της σφαιροβολίας είναι την Παρασκευή 15 Ιουλίου.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία