Τόλης Λελεκίδης
Σαν τα χιόνια… λέμε καμία φορά. Εμείς στο Sportime αποφασίσαμε στο χιονιά να σας εκπλήξουμε ευχάριστα.Το Sportime έχει ξεχωριστό… time!

Ο στίβος έχει τη δική του ώρα! Stivostime

Από σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 η Sportime έχει δική της ιστοσελίδα στον στίβο, www.stivostime.gr

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Σαν τα χιόνια… λέμε καμία φορά. Εμείς στο Sportime αποφασίσαμε στο χιονιά να σας εκπλήξουμε ευχάριστα. Το Sportime έχει ξεχωριστό… time!

Που ήρθε για να μείνει και όχι να το βλέπουμε σαν τα χιόνια!

Από σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 η Sportime έχει δική της ιστοσελίδα στον στίβο.

Το stivostime είναι γεγονός. Οι φίλοι του στίβου μπορεί να συνεχίζουν να ενημερώνονται για όλες τις ειδήσεις γύρω από τον κλασικό αθλητισμό. Σε μια ιστοσελίδα αποκλειστικά για τον στίβο.

Ο κόσμος του στίβου δεν είναι μικρός. Αθλητές, προπονητές, παράγοντες, φίλαθλοι και πολλοί άλλοι ενδιαφέρονται να μάθουν πληροφορίες. Αυτό γέννησε και την ανάγκη να γίνει μια ιστοσελίδα για τον στίβο.

Ο συνδυασμός μάλιστα, βοήθησε περισσότερο. Το Sportime. Ένα brad name που έχει καθιερωθεί στο χώρο και ο Περικλής Γκιόλιας. Ο διευθυντής του Sportime, ένας «άνθρωπος» του στίβου. Αδελφός του Σωκράτη που συνέδεσε όσο κανείς άλλος το όνομά του με τον στίβο.

Εμείς πάντως σηκώσαμε τα μανίκια και συνεχίζουμε τη δουλειά. Μπροστά στο πληκτρολόγιο και στα στάδια, εκεί που θα χτυπήσει και φέτος η καρδιά του στίβου. Με μεγάλα γεγονότα να δεσπόζουν στο καλεντάρι. Έχουμε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού στο Βελιγράδι. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού στο Γιουτζίν. Και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτού στο Μόναχο.

Μείνετε συντονισμένοι… www.stivostime.gr

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία