Δρόμοι ταχύτητας 200μ.
Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν με τον Χρήστο Κατσίκα και δίπλα στον παραολυμπιονίκη Νάσο Γκαβέλα.

Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης ξεκίνησε προπονήσεις με την ίδια… συνταγή

Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη κατέκτησε δύο μετάλλια, ασημένιο στα 200μ. και χάλκινο στα 100μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν με τον Χρήστο Κατσίκα και δίπλα στον παραολυμπιονίκη Νάσο Γκαβέλα.

Το αχώριστο δίδυμο, που έφθασε στο χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, προπονείται στο ΟΑΚΑ, με την επίβλεψη του Νέστορα Κολοβού.

Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης είναι ο συνοδός του Νάσου Γκαβέλα και παράλληλα γυμνάζεται στα σπριντ, με στόχο τη βελτίωση τη νέα σεζόν.

Ο αθλητής του Χρήστου Κατσίκα έκλεισε τη φετινή αγωνιστική χρονιά με ατομικό ρεκόρ στα 200μ. 20.92 που πέτυχε στα «Τοφάλεια» στην Πάτρα τον περασμένο Ιούλιο. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε κάνει 20.78 στο μίτινγκ του Νίνοβε στο Βέλγιο, αλλά ο άνεμος ήταν +2,2. Είχε μπει δυναμικά το 2022 από τον κλειστό όταν έκανε ατομικά στα 60μ. με 6.75 και στα 200μ. με 21.37. Μετέχει και στα καμπ σκυταλοδρομιών και είναι από τα βασικά στελέχη της εθνικής ομάδας. Μπορεί να τη βοηθήσει, ειδικά εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων. Θα προσπαθήσει να διαχειριστεί το γεγονός ότι έχει τις προπονήσεις και τους αγώνες ατομικά και μαζί με τον Νάσο Γκαβέλα.

Ο 23χρονος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη κατέκτησε δύο μετάλλια, ασημένιο στα 200μ. και χάλκινο στα 100μ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία