Βάδην
Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ είναι ο κυρίαρχος στο βάδην τα τελευταία χρόνια. Το απέδειξε και στην Πάτρα κατακτώντας τον 11ο τίτλο στο Πρωτάθλημα.

Ο Παπαμιχαήλ μετά τον 11ο πανελλήνιο τίτλο, αγωνίζεται στο Διασυλλογικό και προετοιμάζεται για Όρεγκον και Μόναχο

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ έχει από πέρσι το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ είναι ο κυρίαρχος στο βάδην τα τελευταία χρόνια. Το απέδειξε και στην Πάτρα κατακτώντας τον 11ο τίτλο στο Πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην που έγινε στην αχαϊκή πρωτεύουσα τερματίζοντας σε 1:28.50.

«Κατέβηκα σε αυτό τον αγώνα με στόχο τη νίκη. Η αλήθεια είναι πως ταλαιπωρούμε από μία ίωση τις τελευταίες ημέρες, ευτυχώς δεν είναι covid. Μου άρεσε η διαδρομή και ήταν καλό που έγινε 1.000μ. Η Πάτρα και το σωματείο Ολυμπιάς Πατρών ξέρουν να διοργανώνουν αγώνες βάδην. Υπήρχε ωραίο κλίμα και ήταν καλή διοργάνωση», δηλώνει στο Stivostime ο αθλητής του Α.Ο. Μυκόνου. Ν’ αναφέρουμε ό,τι παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έγινε και το 5ο φεστιβάλ βάδην.

«Η συνέχεια για μένα είναι στο Διασυλλογικό για να βοηθήσω τον σύλλογό μου. Θα ξεκουραστώ λίγο, γιατί πρέπει να ξεκινήσω την προετοιμασία μου για τις δύο μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο», καταλήγει ο κορυφαίος μας βαδιστής.

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και στις δύο διοργανώσεις θ’ αγωνιστεί στα 35χλμ. βάδην. Το όριο για το Μόναχο το έχει από πέρσι στο μίτινγκ του Ντούντιντσε στα 50χλμ. βάδην, όπου μετράει και για το 35άρι. Για το Όρεγκον είναι εντός πρόκρισης στο ράνκινγκ, το οποίο λήγει τέλη Μαΐου.

Οι 11 τίτλοι του Παπαμιχαήλ: 2009, 2010, 2011, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2020, 2022.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία