Κλειστός Στίβος
Ο Παναγιώτης Τριβυζάς αναγκάστηκε να αλλάξει το πρόγραμμα αγώνων, αφού φαίνεται πώς ένας τραυματισμός που είχε τον επηρέασε στις κούρσες του.

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς τρέχει στην ημερίδα του ΣΕΦ και αποφασίζει για Βελιγράδι και Πανελλήνιο

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς θα τρέξει το Σάββατο στην ημερίδα στο ΣΕΦ και μετά θα αποφασίσει αν θ' αγωνιστεί στο μίτινγκ στο Βελιγράδι και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς αναγκάστηκε να αλλάξει το πρόγραμμα αγώνων, αφού φαίνεται πώς ένας τραυματισμός που είχε τον επηρέασε στις κούρσες του.

Ο Έλληνας πρωταθλητής με τον προπονητή του Κώστα Βογιατζάκη είχαν φτιάξει ένα αγωνιστικό πρόγραμμα με φουλ αγώνες στον κλειστό τη φετινή σεζόν.

Ο σπρίντερ του Παναθηναϊκού είχε ξεκινήσει στα μέσα Ιανουαρίου σε έναν αγώνα προπόνησης σε ημερίδα στη Ρόδο και έτρεξε τα 60μ. σε 6.99. Στη συνέχεια ταξίδεψε στη Σουηδία και αγωνίστηκε στο μίτινγκ στο Βάξο, όπου έκανε 6.90 στα 60μ. «Δεν ήμουν στην κατάσταση που περίμενα. Η προετοιμασία είχε πάει καλά, αλλά φαίνεται ότι η θλάση στο πλευρό που είχα και με είχε αφήσει πίσω στις προπονήσεις, με επηρέασε. Έτσι, αποφάσισα να ακυρώσω τους αγώνες που είχα κλείσει στη συνέχεια στο εξωτερικό», δήλωσε στο Stivostime ο Παναγιώτης Τριβυζάς που ήταν να αγωνιστεί το περασμένο Σάββατο (4/2) στο μίτινγκ του Μάλινγκεν στην Ελβετία. «Θα τρέξω το ερχόμενο Σάββατο στην ημερίδα στο ΣΕΦ. Θα δω σε τι κατάσταση θα είμαι και να είναι θα τρέξω στις 15 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ στο Βελιγράδι και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 18-19 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ».

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία