Κλειστός Στίβος
Ο Βραζιλιάνος Ντάρλαν Ρομάνι έκλεψε την παράσταση στη δεύτερη ημέρα του πρωταθλήματος Ν. Αμερικής κλειστού που πραγματοποιήθηκε στη Βολιβία.

Ο Ντάρλαν Ρομάνι κορυφαία επίδοση στον κόσμο και ρεκόρ Ν. Αμερικής στη σφαιροβολία

Ο Ντάρλαν Ρομάνι ήταν νικητής στη σφαιροβολία με βολή στα 21,71μ. που είναι η κορυφαία βολή για φέτος στον κόσμο, εθνικό και ηπειρωτικό ρεκόρ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Βραζιλιάνος Ντάρλαν Ρομάνι έκλεψε την παράσταση στη δεύτερη ημέρα του πρωταθλήματος Ν. Αμερικής κλειστού που πραγματοποιήθηκε στη Βολιβία.

Ο Ντάρλαν Ρομάνι κέρδισε στη σφαιροβολία με βολή στα 21,71μ. σημειώνοντας ηπειρωτικό ρεκόρ και την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο. Για τον 30χρονο ρίπτη ήταν φυσικά ατομικό του ρεκόρ, ενώ στον ανοιχτό έχει 22,61μ. Έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στο Βελιγράδι.

Ακόμη ξεχώρισαν ο Περουβιανός Χοσέ Λουΐς Μάντριος με 8,17μ. στο μήκος που είναι εθνικό ρεκόρ. Δεύτερος ήταν ο Ουρουγουανός Εμιλιάνο Λάσα με 8,10μ., ο οποίος πέτυχε και εκείνος εθνικό ρεκόρ. Στα 60μ. εμπόδια επικράτησε ο Βραζιλιάνος Ράφαελ Περέιρα με 7.58 και ισοφάρισε το ρεκόρ Ν. Αμερικής. Νίκες για Βραζιλιάνους αθλητές είχαμε ακόμη στα 400μ. με τον Λούκας Καρβάλιο σε 46.85, στο ύψος με τον Τιάγκο Σόουζα με 2,22μ. και στο τριπλούν από τον Αλεκσάντρο Μέλο με 16,62μ. Στο τριπλούν γυναικών νικήτρια ήταν η Βραζιλιάνα Γκαμπριέλε Σόουζα με 13,89μ.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία