Άλμα εις μήκος
Ο Μίλτος Τεντόγλου νίκησε στο Piraeus Street Long Jump, αλλά δεν κατάφερε να σπάσει το πανελλήνιο ρεκόρ. Το ατύχημα που είχε με το παπούτσι.

Ο Μίλτος Τεντόγλου νίκησε στο Piraeus Street Long Jump, αλλά δεν κατάφερε να σπάσει το πανελλήνιο ρεκόρ

Τη 2η σερί νίκη του στο Piraeus Street Long Jump πέτυχε ο Μίλτος Τεντόγλου, με επίδοση στα με 8.06μ. την οποία πέτυχε από το πρώτο άλμα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου με επίδοση 8.06 μ. αναδείχθηκε νικητής στο Piraeus Street Long Jump (πραγματοποιήθηκε έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά), αλλά δεν κατάφερε να πιάσει το 8.67 μ. ώστε να σπάσει το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος.

Θυμίζουμε ότι στις 2 Ιουνίου του 2007 ο Λούης Τσάτουμας στα «Παπαφλέσσεια» είχε «πετάξει» στα 8.66μ., ενώ πριν από λίγες εβδομάδες, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοικτού στίβου της Ρώμης,  ο Μίλτος Τεντόγλου είχε πηδήξει στα 8.65μ. κατακτώντας το χρυσό.

Οσον αφορά το τουρνουά Piraeus Street Long Jump, ο Τεντόγλου επικράτησε όπως είπαμε άλμα στα 8.06μ (-1,0), ενώ η σειρά των αλμάτων του να είναι: 8.06 (-1,0) – 8.00 (-0.2) – 8.05 (-0,4) – Χ – 6.76 (+0,9) – 7.81 (-0,7).

Παρότι δεν κατάφερε να σπάσει το πανελλήνιο ρεκόρ ο κόσμος που ήταν πολύς στον Πειραιά, χειροκρότησε θερμά τον κορυφαίο άλτη αυτή τη στη στιγμή στον κόσμο και του έδωσε ώθηση ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού σε λίγες εβδομάδες.

Να αναφέρουμε οτι στο 4ο άλμα ο Μίλτος Τεντόγλου είχε ατύχημα καθώς έσπασε το καρφί από το παπούτσι του, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί. Πάντως έδειξε επηρεασμένος στις δύο τελευταίες προσπάθειές του καθότι «κρατημένος».

Τη 2η θέση κατέκτησε ο Βούλγαρος Μπόζινταρ Σαραμπογιούκοβ με 8.05μ (+0.2), ενώ τρίτος ήταν ο Πετρ Μάιντλσμιντ (Τσεχία) με 8.00μ (+0,9).

Μίλτος Τεντόγλου: Δείτε παρακάτω τις προσπάθειές του στο Piraeus Street Long Jump 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Αλέξανδρος Κωτάκης

Αλέξανδρος Κωτάκης

Αλέξανδρος Κωτάκης - Αρθρογραφία