Άλμα εις μήκος
Ο Μίλτος Τεντόγλου ετοιμάζεται για την επιστροφή του στους αγώνες την Κυριακή στο Diamond League στο Ραμπάτ. Θα αντιμετωπίσει τον Εχάμερ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κόντρα στον Σιμόν Εχάμερ στο Ραμπάτ

Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει φετινό ρεκόρ στο μήκος 8,36μ. που πέτυχε στο μίτινγκ Βεργώτεια στην Κεφαλλονιά.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου ετοιμάζεται για την επιστροφή του στους αγώνες την Κυριακή στο Diamond League στο Ραμπάτ. Θα αντιμετωπίσει τον Εχάμερ.

Ο ολυμπιονίκης μετά το μίτινγκ «Παπαφλέσσεια» στην Καλαμάτα είχε μια μικρή ενόχληση και αποφάσισε με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι να απέχει από τους αγώνες. Έτσι, δεν αγωνίστηκε ούτε στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα, μήτε στο Golden Spike στην Οστράβα. Ο κορυφαίος μας άλτης, σύμφωνα με τον προπονητή του, κάθε μέρα είναι και καλύτερα. Έτσι, είναι έτοιμος να μπει και πάλι στους αγώνες. Την Κυριακή στην πρωτεύουσα του Μαρόκο τον περιμένει μια μεγάλη μάχη στο μήκος. Στη λίστα συμμετοχών προστέθηκε ο Σιμόν Εχάμερ. Ο Ελβετός είχε εντυπωσιάσει στο μίτινγκ συνθέτων αγωνισμάτων στο Γκότζις. Είχε πηδήξει 8,45μ. που είναι η καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο και η καλύτερη που έχει γίνει από δεκαθλητή στο αγώνισμα. Είναι επίσης, και εθνικό ρεκόρ. Θα είναι και άλλα μεγάλα ονόματα στο Ραμπάτ. Ο Κουβανός «χάλκινος» ολυμπιονίκης Μαϊκέλ Μάσο, ο Τζαμαϊκανός παγκόσμιος πρωταθλητής Τζέιτζεϊ Γκέιλ. Τέλος, θα αγωνιστούν ο Σουηδός «ασημένιος» παγκόσμιος πρωταθλητής στον κλειστό Τόμπιας Μόντλερ, ο Αμερικανός ΖοΒόν Χάρισον και ο Νοτιοαφρικανός Ρούσβαλ Σαμάαι.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία