Κλειστός Στίβος
Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς ήταν πολύ καλός στο μίτινγκ στο Μετς. Έτρεξε δύο κούρσες στα 60μ. εμπόδια κάτω από το όριο για το Παγκόσμιο στο Βελιγράδι.

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς έκλεισε θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς θα είναι παρών σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση στην καριέρα του.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς ήταν πολύ καλός στο μίτινγκ στο Μετς. Έτρεξε δύο κούρσες στα 60μ. εμπόδια κάτω από το όριο για το Παγκόσμιο στο Βελιγράδι.

Ο Κύπριος πρωταθλητής πέτυχε τον αρχικό του στόχο στον κλειστό που ήταν η πρόκριση στην κορυφαία διοργάνωση που θα γίνει στη σερβική πρωτεύουσα 18-20 Μαρτίου.

Στο γαλλικό μίτινγκ αρχικά έτρεξε στις σειρές στα 60μ. εμπόδια και τερμάτισε σε 7.72. Όσο είναι και το όριο για το Παγκόσμιο κλειστού. Ήταν δεύτερος στη 2η σειρά, πίσω από τον Γάλλο Πασκάλ- Μαρτινό Λαγκάρντ που έκανε 7.59. Στη συνέχεια έτρεξε στον τελικό και βελτιώθηκε τερματίζοντας στην 6η θέση σε 7.69. Ο αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη, θα είναι παρών σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση στην καριέρα του.

Νικητής στον τελικό στο μίτινγκ του Μετς στα 60μ. εμπόδια ήταν ο Μαρτινό- Λαγκάρντ με 7.51. Δεύτερος ήταν ο Γάλλος Γουίλεμ Μπελοσιάν με 7.52 και τρίτος ο Ισπανός Άσιερ Μαρτίνεζ με 7.55.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα ξεχώρισαν ο Αμερικανός Κρις Νίλσεν με 5,91μ. στο επί κοντώ. Η Ολλανδή Φέμκε Μπολ με 50.72 στα 400μ. που είναι η καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο. Τέλος, στα 60μ. επικράτησε ο Ιβοριανός Άρθουρ Σισέ με 6.53. Ο Κενυάτης Φέρντιναντ Ομανιάλα ήταν 5ος με 6.64.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία