Δρόμοι με εμπόδια 400μ.
Ο Κώστας Νάκος αποτελεί την σταθερή αξία στα 400μ. εμπόδια στην Ελλάδα. Φέτος κατέκτησε το 7ο σερί χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Νάκος προετοιμάζεται για τον 8ο πανελλήνιο τίτλο στα 400μ. εμπόδια και την Εθνική ομάδα

Ο Κώστας Νάκος έχει ατομικό ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια 50.67 που είχε σημειώσει το 2019 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στην Πολωνία.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Κώστας Νάκος αποτελεί την σταθερή αξία στα 400μ. εμπόδια στην Ελλάδα. Φέτος κατέκτησε το 7ο σερί χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν έχοντας βάλει στόχους να επεκτείνει το σερί και να μπει στην Εθνική ομάδα. «Η προετοιμασία για τον Κώστα πάει πολύ καλά, είναι σε καλή κατάσταση. Αυτή την εποχή βρίσκεται στη γενέτειρά του, τα Τρίκαλα, στην οικογένειά του και προπονείται εκεί με πρόγραμμά μου. Από το νέο έτος θα έρθει στην Αθήνα και θα ενσωματωθεί με το υπόλοιπο γκρουπ στον Άγιο Κοσμά. Αν πάνε όλα καλά το 2023 έχουμε προγραμματίσει και δύο προετοιμασίες εκτός Ελλάδας πριν μπουν τα παιδιά σε αγώνες στον ανοιχτό», λέει στο Stivostime ο προπονητής Περικλής Χατζηαναστασιάδης.

Ο Κώστας Νάκος μέσα στη σεζόν δούλευε ως εποχικός πυροσβέστης και αναμένεται να εργαστεί και τη νέα χρονιά και να γίνει πια μόνιμος, κάτι που θα τον βοηθήσει πρωτίστως οικονομικά για να ανταπεξέλθει και στις προετοιμασίες.

Φέτος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η έβδομη συνεχόμενη φορά που το πέτυχε, έχοντας νίκες από το 2016.

«Ο πρώτος στόχος του Κώστα είναι να κερδίσει τον όγδοο πανελλήνιο τίτλο και να μπει στην Εθνική ομάδα που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. Θέλουμε να το συνδυάσει και με μια καλή επίδοση», καταλήγει ο ομοσπονδιακός τεχνικός που έχει στο γκρουπ του μεταξύ άλλων τον πρωταθλητή των 100μ. Γιάννη Νυφαντόπουλο και την Δέσποινα Μουρτά.

Ο 28χρονος Κώστας Νάκος έχει ατομικό ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια 50.67 που είχε σημειώσει το 2019 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο Μπίντγκοστς.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία