Ακοντισμός
Ο Κώστας Μυλωνάς ξεκίνησε νωρίς τις προπονήσεις για τη νέα σεζόν έχοντας βάλει υψηλούς στόχους, με ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ στον ακοντισμό.

Ο Κώστας Μυλωνάς «σημαδεύει» μακριά τη νέα σεζόν

Ο Κώστας Μυλωνάς πέτυχε ατομικό ρεκόρ φέτος στον ακοντισμό με 72,75μ. που έριξε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Κώστας Μυλωνάς ξεκίνησε νωρίς τις προπονήσεις για τη νέα σεζόν έχοντας βάλει υψηλούς στόχους, με ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ στον ακοντισμό.

Ο Έλληνας αθλητής άρχισε την προετοιμασία στο ΟΑΚΑ με τον προπονητή του Ανέστη Καλτζίδη. «Άρχισε νωρίς το γκρουπ. Αυτή την εποχή κάνουμε κυρίως βάρη στο ΟΑΚΑ και ρίψεις πιο μετά πότε στον Πανελλήνιο και πότε στο γήπεδο του Χολαργού. Ο Κώστας έκανε με την Αγγελική Στασινάκη, αλλά λόγω εργασιακών θεμάτων, έλυσε τη συνεργασία της και συνεχίζουμε μαζί. Ο στόχος είναι να βελτιωθεί. Νομίζω ότι είναι αθλητής που πρέπει να σημαδεύει τα 80 μέτρα στον ακοντισμό», λέει στο Stivostime ο προπονητής Ανέστης Καλτζίδης.

Ο 22χρονος έριξε φέτος 72,78μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, όταν κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, πίσω από τον πρωταθλητή Δημήτρη Τσίτσο. Η επίδοσή του είναι το ατομικό του ρεκόρ και είναι ο δεύτερος καλύτερος στην Ελλάδα. «Θα ήθελα να μπω στην εθνική ομάδα και να πάρω μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Θα ήθελα ένα ρεκόρ και να κυνηγήσω όσο μπορώ να πάρω μία θέση με την εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων», δήλωσε από την πλευρά του στο Stivostime ο νεαρός ακοντιστής. Ο τελευταίος του αγώνας ήταν στα «Τοφάλεια» που είχε κερδίσει με βολή στα 70,87μ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία