Μαραθώνιος
Ο Κώστας Γκελαούζος έκανε πολύ καλή εμφάνιση στον πρώτο του μαραθώνιο της φετινής σεζόν. Έτρεξε στο Βερολίνο σε 2:14.15 και έκανε ατομικό.

Ο Κώστας Γκελαούζος θα κυνηγήσει το ρεκόρ την Κυριακή στο Βερολίνο

Ο Κώστας Γκελαούζος θα έχει τη βοήθεια στη διαδρομή του προπονητή του Σταύρου Καρρέ και της συναθλήτριάς του Αναστασίας Μαρινάκου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Κώστας Γκελαούζος είναι έτοιμος να κυνηγήσει την Κυριακή ένα ατομικό στο μαραθώνιο που διεξάγεται στο Βερολίνο. Έχει 2:14.44 από το 2020.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά από μια μεγάλη περίοδο προετοιμασίας σε υψόμετρο στις ΗΠΑ, επέστρεψε στην Αθήνα και συνέχισε τις προπονήσεις για να ετοιμαστεί για τον αγώνα της γερμανικής πρωτεύουσας. Παρέμεινε για δυόμιση μήνες στο Φλάγκσταφ στην Αριζόνα και είναι σε καλή κατάσταση. «Ο Κώστα είναι σε καλή κατάσταση, αλλά ένας μαραθώνιος είναι πάντοτε απρόβλεπτος. Πολλοί οι παράγοντες. Πάντως οι καιρικές συνθήκες δείχνουν να είναι καλές και να βοηθήσει αυτό τους δρομείς και τον Κώστα. Αυτό που χρειάζεται είναι καλή διαχείριση στην κούρσα. Κοιτάμε να προσπαθήσει να κατεβεί τις 2 ώρες και 14 λεπτά, αλλά προσωπικά θα είμαι ευχαριστημένος αν τρέξει και κοντά στο 2:15», λέει στο Stivostime ο Σταύρος Καρρές. Ο Έλληνας προπονητής που συνεργάζεται με τον πρωταθλητή στο μαραθώνιο, θα ταξιδέψει το Σάββατο στο Βερολίνο. Θα βοηθήσει στη διαδρομή τον Κώστα Γκελαούζο, ενώ θα έχει και τη συμπαράσταση της συναθλήτριάς του Αναστασίας Μαρινάκου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται στη Γερμανία και θα βοηθάει σε σημεία της διαδρομής τον κορυφαίο μας μαραθωνοδρόμο.

Ο δρομέας του Παναθηναϊκού έχει ατομικό ρεκόρ 2:14.44 από τις 6 Δεκεμβρίου του 2020 στη Βαλένθια. Φέτος έριξε το βάρος στην προετοιμασία, αφού είχε και ένα πρόβλημα τραυματισμού. Έκανε δύο αγώνες, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στα Τρίκαλα και τον ημιμαραθώνιο στη Ρόδο, όπου είχε κερδίσει τον περασμένο Απρίλιο σε 1:09.04.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία