Δισκοβολία
Ο Κώστας Μπουζάκης πραγματοποίησε στην Κύπρο το πρώτο στάδιο προετοιμασίας και περιμένει τους αγώνες με στόχο το Παγκόσμιο Κ20 στο Κάλι.

Ο Κώστας Μπουζάκης με το βλέμμα στο Παγκόσμιο στο Κάλι

Ο Κώστας Μπουζάκης έχει προγραμματίσει τον επόμενο αγώνα του στις 17 Απριλίου στους αγώνες Μάχη της Κρήτης στα Χανιά.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Κώστας Μπουζάκης πραγματοποίησε στην Κύπρο το πρώτο στάδιο προετοιμασίας και περιμένει τους αγώνες με στόχο το Παγκόσμιο Κ20 στο Κάλι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε στη Λευκωσία και στο προπονητικό κέντρο στο ΓΣΠ από 9 ως 19 Μαρτίου.

«Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά. Όσες φορές κάναμε βολές, ο Κώστας ήταν σε πολύ καλά κατάσταση. Η αλήθεια είναι πως στο Ηράκλειο το βράδυ που έριξε δεν ήταν και οι καλύτερες συνθήκες. Έτσι, προτιμήσαμε και στη Λεϊρία να μην ταξιδέψουμε, επειδή και εκεί ο καιρός ήταν άστατος, όπως και συνέβη. Αντίθετα είπαμε να ρίξουμε το βάρος στην προπόνηση και η Κύπρος μας βοήθησε πολύ», δηλώνει στο stivostime ο Γιώργος Μήλιος. Ο Έλληνας προπονητής έκανε και μια ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, ευχαριστώντας τον ΣΕΓΑΣ και τον γ.γ. και πρόεδρο του ΓΣ Ελ. Βενιζέλος Γιώργο Γιατρουδάκη, για τη βοήθεια που του παρείχαν στην προετοιμασία. Σε αυτή ήταν η συμμετοχή στην προετοιμασία και του 19χρονου δισκοβόλου Αρτέμη Αδαμάκη.

Δείτε την ανάρτηση

Ο Κώστας Μπουζάκης στις 5 Μαρτίου στο χειμερινό κύπελλο ρίψεων στο Ηράκλειο είχε ρίξει 56,36μ. (1,75κ.). Ο επόμενος αγώνας του είναι προγραμματισμένος για τις 17 Απριλίου.

«Θα ρίξει στη Μάχη της Κρήτης στα Χανιά. Μετά έχουμε προγραμματίσει να αγωνιστεί στο Διασυλλογικό, στο Φεστιβάλ Ρίψεων στην Τρίπολη, στο μίτινγκ Βενιζέλεια-Χανιά, τα Κνώσεια και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών- Γυναικών και Κ20. Ο στόχος είναι να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση τον Αύγουστο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι», λέει ο προπονητής των ρίψεων.

Ο 19χρονος δισκοβόλος του ΓΣ Ελ. Βενιζέλος έριξε πέρσι 58,24μ. που είναι και το ατομικό του ρεκόρ. Έχει ήδη προτάσεις από πανεπιστήμια στις ΗΠΑ. Θα περιμένει όμως και τη φετινή σεζόν για να αποφασίσει. Πάντως, με τον προπονητή του έχουν και ένα παράπονο, αφού δεν έχουν τις κατάλληλες συνθήκες να προπονηθούν στα Χανιά. «Έχει σπάσει ο κλωβός, γήπεδο για να προπονηθούμε στις ρίψεις δεν υπάρχει. Τρία χρόνια περιμένουμε και κάθε νέα διοίκηση και κυβέρνηση καθυστερεί», καταλήγει ο Γιώργος Μήλιος.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία