Δρόμοι ταχύτητας 200μ.
Ο Κένι Μπέντναρεκ έχει θέσει υψηλούς στόχους για τη νέα χρονιά. Θέλει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και να σπάσει το ρεκόρ ΗΠΑ.

Ο Κένι Μπέντναρεκ θέλει το ρεκόρ ΗΠΑ στα 200μ. και μετά βλέπει το ρεκόρ του Μπολτ!

Ο Κένι Μπέντναρεκ, που έχει ατομικό ρεκόρ 19.68 στα 200μ., κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Κένι Μπέντναρεκ έχει θέσει υψηλούς στόχους για τη νέα χρονιά. Θέλει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και να σπάσει το ρεκόρ ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός πρωταθλητής βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Ινδία και μίλησε στην εφημερίδα «The Hindu».

Στο μυαλό του «ασημένιου» ολυμπιονίκη στα 200μ. είναι το χρυσό στη Βουδαπέστη του χρόνου που πιστεύει ότι του έχει διαφύγει μέχρι τώρα.

«Το πρώτο πράγμα που θέλω είναι να πάρω αυτό το χρυσό μετάλλιο. Νομίζω ότι είναι αρκετά ικανός γι’ αυτό. Έχω το ταλέντο, έχω βάλει τη δουλειά. Έχω τη σωστή νοοτροπία. Νομίζω ότι μπορώ να σπάσω το ρεκόρ Αμερικής (19.31 του Νόα Λάιλς). Και μόλις το κάνω αυτό, ελπίζω να καταφέρω να σπάσω το ρεκόρ του Γιουσέιν (σ.σ. Μπολτ 19.19) στο μέλλον», είπε ο 23χρονος σπρίντερ. Πάντως, δεν είναι μόνο το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο του 2023 ο στόχος του. Ξεκίνησε την καριέρα του στο γυμνάσιο και στο κολέγιο έκανε κυρίως 400 μέτρα, αλλά επικεντρώθηκε στα 200μ. και λιγότερο στα 100μ., αφότου έγινε επαγγελματίας. Τώρα σκέφτεται να δώσει μια ευκαιρία και στα τρία αγωνίσματα.

Ο Κένι Μπέντναρεκ, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν, έχει ατομικά ρεκόρ στα 100μ. 9.89, στα 200μ. 19.68 και 44.73 στα 400μ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία