Άλμα επί κοντώ
Ο Εμμανουήλ Καραλής το προηγούμενο διάστημα προετοιμάστηκε στην Πολωνία για τη χειμερινή περίοδο έχοντας ως πρώτο στόχο το Ευρωπαϊκό κλειστού.

Ο Καραλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία στην Πολωνία κι ετοιμάζεται για τους χειμερινούς αγώνες

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα μπει από τέλη Ιανουαρίου σε αγώνες, ενώ στο πρόγραμμά του έχει και τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Εμμανουήλ Καραλής το προηγούμενο διάστημα προετοιμάστηκε στην Πολωνία για τη χειμερινή περίοδο έχοντας ως πρώτο στόχο το Ευρωπαϊκό κλειστού.

Ο τέταρτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στην Πολωνία όπου είχε την ευκαιρία να κάνει κοινή προετοιμασία με τον Πιότρ Λίσεκ.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ, που γυμνάζεται με τον πατέρα του, Χάρη Καραλή, αναμένεται να ξεκινήσει τους αγώνες του τέλη Ιανουαρίου με απώτερο στόχο τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ ο προπονητής και πατέρας του είπε:

«Η προετοιμασία στην Πολωνία πήγε πολύ καλά και αυτό μας κάνει αισιόδοξους για τη συνέχεια. Περιμένουμε τις επόμενες ημέρες να διαμορφώσουμε το αγωνιστικό του πρόγραμμα. Έχουμε ήδη κάποιες προτάσεις για συμμετοχή σε μίτινγκ στο εξωτερικό και είμαστε σε συνεννόηση με τον μάνατζερ για να δούμε σε ποια θα συμμετάσχει. Ο Εμμανουήλ είναι ένας αθλητής που αποδίδει όταν το διασκεδάζει κι έχει καλή ψυχολογία. Όπως κάνει σε όλους τους τομείς της ζωής του, έτσι και στον αθλητισμό, αγωνίζεται να πετυχαίνει τους στόχους του. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να παραμένει υγιής και να απολαμβάνει αυτό που κάνει».

Ο Καραλής αναμένεται να έχει έντονη παρουσία σε μίτινγκ στο εξωτερικό, ενώ θα συμμετάσχει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ.

Ο 23χρονος αθλητής θα διεκδικήσει για τρίτη φορά τη συμμετοχή και διάκριση σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού μετά την 11η θέση το 2017 στο Βελιγράδι και την τέταρτη το 2019 στη Γλασκόβη.

Ο αθλητής τον περασμένο χειμώνα ξεπέρασε το 5,81 μ. (σε Ουψάλα και Κλερμόν- Φεράν) και ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό στίβο.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία