Δισκοβολία
Ο Ιάσονας Θανόπουλος προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και επικεντρώνεται για μια δυνατή χρονιά, με στόχο τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Ομάδων.

Ο Ιάσονας Θανόπουλος ετοιμάζεται για φουλ νέα σεζόν

Ο Ιάσονας Θανόπουλος κέρδισε φέτος το χρυσό μετάλλιο στη δισκοβολία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Ιάσονας Θανόπουλος προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και επικεντρώνεται για μια δυνατή χρονιά, με στόχο τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Ομάδων.

«Η προετοιμασία ως τώρα πάει καλά. Προς τα τέλη Νοέμβρη έκανα προετοιμασία στην Κύπρο για περίπου δύο εβδομάδες και με βοήθησε πολύ. Την προηγούμενη σεζόν δεν δούλεψα τόσο, γιατί εργαζόμουν παράλληλα. Τώρα δεν δουλεύω και θέλω να ρίξω πιο εντατικά. Ήδη έχω κάνει ένα πρόγραμμα για αγώνες. Αν πάνε όλα καλά θα ξεκινήσω από το χειμερινό ρίψεων. Θα ήθελα να αγωνιστώ και στη Λεϊρία, αλλά υπάρχει δυσκολία λόγω του ράνκινγκ. Στη συνέχεια έχω προγραμματίσει στα Ηράκλεια, τα Κνώσεια, το Φεστιβάλ Ρίψεων στην Τρίπολη και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ελπίζω οι επιδόσεις μου να με οδηγήσουν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και στη συμμετοχή με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων», δήλωσε στο Stivostime ο Έλληνας πρωταθλητής.

Ο 28χρονος ρίπτης στη Λευκωσία τον παρακολουθούσε ο Κώστας Σταθελάκος. Φέτος έκλεισε τη σεζόν με καλύτερη βολή στη δισκοβολία 58,25μ. που είχε πετύχει στα «Κνώσεια» στο Ηράκλειο. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, ενώ ήταν δέκατος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα. Το ατομικό του ρεκόρ είναι 59,09μ. από το 2020 στην Πάτρα. Πρόσφατα ορκίστηκε στο πτυχίο του από τα ΤΕΦΑΑ και μέσα στα σχέδιά του είναι να ασχοληθεί με την προπονητική, κάτι που έχει κάνει κατά καιρούς τα προηγούμενα χρόνια.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία