Σφυροβολία
Ο Γιώργος Παπαναστασίου άφησε το δικό του στίγμα τη φετινή σεζόν, κατακτώντας δύο μετάλλια σε αντίστοιχες μεγάλες διοργανώσεις στη σφύρα.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου θέλει βάθρο στις εγχώριες διοργανώσεις και συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Κ20

Ο Γιώργος Παπαναστασίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στην Ιερουσαλήμ και το ασημένιο στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα στην Καέν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Γιώργος Παπαναστασίου άφησε το δικό του στίγμα τη φετινή σεζόν, κατακτώντας δύο μετάλλια σε αντίστοιχες μεγάλες διοργανώσεις στη σφύρα.

Ο νεαρός ρίπτης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στην Ιερουσαλήμ και το ασημένιο μετάλλιο στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα στην Καέν.

Τώρα ο 16χρονος, που σε λίγες εβδομάδες θα κλείσει τα 17 του χρόνου θα μπει για πρώτη χρονιά στην κατηγορία Κ20. Έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του και έχει υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν. «Η προετοιμασία ως τώρα πάει πολύ καλά. Αυτό που θέλω τη νέα σεζόν είναι να είμαι στο βάθρο σε όλες τις διοργανώσεις που θα πάρω μέρος. Επίσης, θα κυνηγήσω την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20», λέει στο Stivostime ο αθλητής που γυμνάζεται με τον Γιώργο Κουκουβιτάκη.

Το 2022 πέτυχε δύο ατομικά ρεκόρ στη σφυροβολία, με την εξάκιλη έριξε 69,96μ. στις 9 Ιουλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες και με την πεντάκιλη 77,52μ. στις 8 Μαΐου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στον Άγιο Κοσμά. Αν και 16 ετών στο Πανελλήνιο Κ20 στις Σέρρες ήταν 4ος. Στο Σχολικό Πρωτάθλημα στο Βόλο ήταν 2ος, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18 στην πόλη του Μαυροβουνίου, Μπαρ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, όπως και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο, πριν ταξιδέψει στο Ισραήλ και ανεβεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία