Άλμα επί κοντώ
Συνέβη και αυτό! Ο Άρμαντ Ντουπλάντις έχασε στο επί κοντώ. Ο Φιλιππινέζος Έρνεστ Ομπιένα ήταν ο νικητής στο Diamond League στις Βρυξέλλες.

Ο Έρνεστ Ομπιένα νίκησε τον Άρμαντ Ντουπλάντις στο επί κοντώ!

Ο Φιλιππινέζος Έρνεστ Ομπιένα πήδηξε 5,91μ. και την ίδια στιγμή ο Σουηδός Άρμαντ Ντουπλάντις έκανε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες και με 5,81μ. έμεινε στη δεύτερη θέση.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Συνέβη και αυτό! Ο Άρμαντ Ντουπλάντις έχασε στο επί κοντώ. Ο Φιλιππινέζος Έρνεστ Ομπιένα ήταν ο νικητής στο Diamond League στις Βρυξέλλες.

Το γύρο του κόσμου θα κάνει η είδηση της ήττας του Σουηδού παγκόσμιου πρωταθλητή και παγκόσμιου ρέκορντμαν, αλλά το σίγουρο είναι πως θα πάρουν φωτιά τα ΜΜΕ της πατρίδας του Ομπιένα. Δεν είναι και λίγο να κερδίζει τον Ντουπλάντις που ήταν αήττητος τη φετινή σεζόν. Σε 11 αγώνες στον ανοιχτό και σε 7 στον κλειστό δεν είχε χάσει! Έγινε στις Βρυξέλλες, εκεί που ήθελε να βελτιώσει το δικό του ρεκόρ μίτινγκ με 6,05μ. Αντίθετα ο Ομπιένα, που είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν, ήταν σταθερός και με τα 5,91μ. που υπερέβη με την τρίτη προσπάθεια νίκησε τον μεγάλο αντίπαλό του. Φέτος πάντως, είχε δείξει σε εξαιρετική κατάσταση, αφού είχε κάνει εθνικό και ρεκόρ Ασίας με 5,94μ. στο Όρεγκον. Στον αγώνα μετά έβαλε στα 5,96μ., αλλά είχε ένα τραυματισμό και σταμάτησε. Ο Ντουπλάντις από την άλλη πέρασε με τη δεύτερη τα 5,61μ., με την πρώτη τα 5,81μ. και απέτυχε τρεις φορές στα 5,91μ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία