Άλμα επί κοντώ
Ο Εμμανουήλ Καραλής ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα του την Πέμπτη στην Ουψάλα, στο μίτινγκ που διοργανώνει ο Σουηδός Άρμαντ Ντουπλάντις.

Ο Εμμανουήλ Καραλής συνεχίζει την Πέμπτη στην Ουψάλα, στην «έδρα» του Ντουπλάντις

Ο Εμμανουήλ Καραλής την περασμένη Παρασκευή στο μίτινγκ στην Καρλσρούη πέρασε τα 5,83μ. και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ και έπιασε το όριο για την Κωνσταντινούπολη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Εμμανουήλ Καραλής ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα του την Πέμπτη στην Ουψάλα, στο μίτινγκ που διοργανώνει ο Σουηδός Άρμαντ Ντουπλάντις.

Οι δύο αθλητές κρατούν φιλικές σχέσεις και όπως και πέρσι έτσι και φέτος ο Έλληνας πρωταθλητής θα είναι παρών στη συνάντηση του παγκόσμιου ρέκορντμαν του επί κοντώ στην «έδρα». Από εκεί θα ανοίξει τη φετινή σεζόν και ο Ντουπλάντις, που ονομάζεται «Mondo Classic» και ανήκει στην κατηγορία WIT Challenger.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ξεκίνησε ιδανικά τη φετινή σεζόν, αφού την περασμένη Παρασκευή στο μίτινγκ στην Καρλσρούη πέρασε τα 5,83μ. και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ. Παράλληλα έπιασε τα όρια τόσο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη, όσο και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη. Στην Ουψάλα είχε σπάσει πέρσι το ατομικό του ρεκόρ με 5,81μ., επίδοση που ισοφάρισε μετά στο μίτινγκ του Κλερμόν- Φεράν.

Σε ό,τι αφορά το μίτινγκ στην Ουψάλα είναι υψηλού επιπέδου, αφού εκτός από τους Άρμαντ Ντουπλάντις και Εμμανουήλ Καραλή, μετέχει ο μόνος αθλητής που κέρδισε πέρσι τον Μόντο, ο Φιλιππινέζος «χάλκινος» παγκόσμιος πρωταθλητής Έρνεστ Ομπιένα, ο Γερμανός «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης πέρσι στο Μόναχο Μπο Κάντα Λίτα Μπέρε, ο Βραζιλιάνος πρώην ολυμπιονίκης Τιάγκο Μπραζ, ο Νορβηγός Παλ Χάουγκεν Λιλεφόσε, ο Αμερικανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Σαμ Κέντρικς και ο επίσης Αμερικανός, με ρεκόρ 6,00μ., Κ.Σ. Λάιτφουτ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία