Άλμα τριπλούν
Ο Δημήτρης Τσιάμης είναι η σταθερή αξία του τριπλούν! Ετοιμάζεται για άλλη μια σεζόν φέτος, έχοντας στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Ο Δημήτρης Τσιάμης ξεκινάει από τα «Παπαφλέσσεια» το δρόμο για το… Μόναχο!

Ο Δημήτρης Τσιάμης μετά τους Βαλκανικούς Αγώνες ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό. Τώρα εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες προπονείται κανονικά.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Δημήτρης Τσιάμης είναι η σταθερή αξία του τριπλούν! Ετοιμάζεται για άλλη μια σεζόν φέτος, έχοντας στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες έχει μπει κανονικά στις προπονήσεις. Μετά τους Βαλκανικούς Αγώνες ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό που τον κράτησε εκτός, προκειμένου να κάνει θεραπείες και να μπορεί να μπει στις προπονήσεις.

«Η προετοιμασία πάει καλά με τον Δημήτρη. Είμαστε στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας. Δεν πήγαμε στο καμπ αλμάτων και συνεχίζουμε στο ΟΑΚΑ. Πάμε πιο συντηρητικά, γιατί ο Δημήτρης είχε το πρόβλημα τραυματισμού και είχε μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες. Αν πάνε όλα καλά ο πρώτος αγώνας θα είναι στα Παπαφλέσσεια στις 21 Μαΐου. Ο μεγάλος στόχος μας είναι ο Δημήτρης να διεκδικήσει την πρόκριση με το ράνκινγκ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο», λέει στο Stivostime ο προπονητής του Παναγιώτης Μαρκιανίδης.

Ο κορυφαίος άλτης θα συνεχίσει για λίγες ημέρες τις προπονήσεις στη γενέτειρά του την Καρδίτσα, όπου θα περάσει με την οικογένειά του το Πάσχα.

Ο 40χρονος κατέβηκε φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού και είχε κερδίσει με 16,27μ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία