Άλμα τριπλούν
Βλέποντάς τον οι αθλητές να γυμνάζεται τώρα στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ, σίγουρα παίρνουν δύναμη και κίνητρο από τον Δημήτρη Τσιάμη.

Ο Δημήτρης Τσιάμης προετοιμάζεται με πρώτο στόχο το Ευρωπαϊκό κλειστού

Ο Δημήτρης Τσιάμης έκλεισε τη φετινή σεζόν με 16,82μ. στο τριπλούν που σημείωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου κέρδισε για 11η φορά.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Βλέποντάς τον οι αθλητές να γυμνάζεται τώρα στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ, σίγουρα παίρνουν δύναμη και κίνητρο από τον Δημήτρη Τσιάμη.

Στα 40 του χρόνια ο Έλληνας πρωταθλητής προετοιμάζεται για άλλη μια σεζόν. Η δίψα του ν’ αγωνίζεται δεν έχει στερέψει ακόμη και φαίνεται και από τα λεγόμενά του, αφού φαίνεται πώς θέλει να πάρει… ρεβάνς από τη σεζόν που πέρασε. «Όλα πήγαν στραβά στο Μόναχο. Ήταν ευκαιρία. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά η απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας εκείνη την ημέρα και όπως κύλησε ο προκριματικός με αποσυντόνισε», θυμάται για τον αγώνα του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που το «φυσάει και δεν κρυώνει».

Είναι γεγονός πώς όπως ολοκληρώθηκε ο προκριματικός στο Μόναχο ήταν παραπάνω από τα μέτρα του, «κουβαλώντας» μάλιστα, και το χάλκινο μετάλλιο από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2018 στο Βερολίνο. Ο άλτης του Παναγιώτη Μαρκιανίδη πήδηξε 15,99μ., σε έναν προκριματικό όπου ο 12ος πέρασε με 16,07μ. «Έχω ξεκινήσει και ο προγραμματισμός, αν πάνε όλα καλά, είναι ο κλειστός και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», λέει στο Stivostime ο αθλητής του Ολυμπιακού, για τη διοργάνωση που θα γίνει του χρόνου τον Μάρτιο στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Δημήτρης Τσιάμης έκλεισε τη σεζόν με καλύτερη επίδοση 16,82μ. που πέτυχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, όταν πρόσθεσε τον 11ο τίτλο του.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία