Άλμα εις ύψος
Ο Αντώνης Μέρλος ταξίδεψε την Τρίτη για την Τσεχία για να πάρει μέρος την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στον πρώτο του αγώνα, στο μίτινγκ στο Μπρνο.

Ο Αντώνης Μέρλος αγωνίζεται την Τετάρτη στο Μπρνο- Ποιοι είναι οι αντίπαλοί του

Ο Αντώνης Μέρλος έχει ως πρώτο στόχο τη φετινή σεζόν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Αντώνης Μέρλος ταξίδεψε την Τρίτη για την Τσεχία για να πάρει μέρος την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στον πρώτο του αγώνα, στο μίτινγκ στο Μπρνο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θέλει να μπει από νωρίς σε αγώνες, καθώς ο πρώτος του στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη. Θέλει να βρει το ρυθμό του και να κυνηγήσει μέσα από τους αγώνες του στον κλειστό το ράνκινγκ που θα του δώσει την πρόκριση για την Πόλη. Ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου, αυτή τη στιγμή στο «Road to Istanbul» βρίσκεται στην 19η θέση με 1.148β., όσο και ο 18ος στο ράνκινγκ, που είναι ο Τσέχος Γιάν Στέφελα. Τον τελευταίο αναμένεται να τον αντιμετωπίσει αύριο στο Μπρνο.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Κ20, θα παραμείνει στην Τσεχία, αφού θα πάρει μέρος και στο μίτινγκ του Κλάντνο που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 28 Ιανουαρίου.

Στο μίτινγκ του Μπρνο θα έχει αντιπάλους τον Ολλανδό Ντάουι Αμέλς, τον Ούγγρο Πέτερ Μπακόζι, τον Μεξικανό Έρικ Πορτίγιο, τον Πορτογάλο Γκέρσον Μπάλντε, τον Φινλανδό Άρτου Ματίλα και τον Φατάκ Μπάιτ Γιαμπούρ από το Ομάν. Ακόμη θα μετάσχουν και Τσέχοι άλτες, εκτός από τον Στέφελα, αναμένεται να αγωνιστεί και ο Γιόζεφ Άνταμεκ.

Ο αγώνας στο ύψος ανδρών είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19:00 (τοπική ώρα) και στο νικητής δίνεται χρηματικό έπαθλο 350 ευρώ και θα δοθούν χρήματα στους πρώτους πέντε και μπόνους 100 ευρώ σε άλτη που θα πάει πάνω από τα 2,24μ.

Φωτογραφία: azsportsimages

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία