Βάδην
Ντρισμπιώτη: Στο βάδην μας κυνηγάει η κακιά μας μοίρα

Ντρισμπιώτη: Στο βάδην μας κυνηγάει η κακιά μας μοίρα

«Δεν έρχονται πάντα τα πράγματα όπως τα θέλεις».

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ντρισμπιώτη: Στο βάδην μας κυνηγάει η κακιά μας μοίρα, τόνισε με φόντο τις συνθήκες, αμέσως μετά τον τερματισμό της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Μιλώντας στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έκανε λόγο για μία γρήγορη κούρσα που την ανάγκασε να ξεκινήσει αρκετά γρήγορα. «Πιο γρήγορα από αυτό που θα ήθελα», ανέφερε.

«Όταν δεν είσαι στο ρυθμό της κούρσας από την αρχή σίγουρα θα έχεις προβλήματα στο τέλος όπως είχα. Ήθελα να πιστεύω ότι μπορούσα να αντέξω. Δεν είναι πάντα τα πράγματα όπως τα περιμένουμε ούτε όπως τα θέλουμε ούτε όπως τα φτιάχνουμε ονειρικά στο μυαλό μας», τόνισε η Ντρισμπιώτη.

«Μετά το 10ο χλμ. αφού είδα ότι δεν ήμουν σε αυτά που ήθελα άρχισα να σκέφτομαι και την επόμενη μου κούρσα. Οπότε προσπάθησα να σταθεροποιηθώ στη θέση που είχα, στην 15η. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη από αυτή τη θέση, η επίδοση ήταν μέτρια για εμένα. Είμαι όμως ευχαριστημένη γιατί ξέρω ότι έχω έναν ακόμη δύσκολο αγώνα. Ένα 35άρι που χρειάζεται καλή διαχείριση, καθαρό μυαλό και σίγουρα νομίζω ότι το μυαλό μου θα είναι έτοιμο για εκεί. Ήμουν λίγο βαριά σήμερα, τα πόδια μου ήταν βαριά. Δεν είχα πολύ καλή επικοινωνία με τα πόδια μου», σημείωσε.

Ντρισμπιώτη: Στο βάδην μας κυνηγάει η κακιά μας μοίρα

Η Ντρισμπιώτη υπογράμμισε πως έπρεπε να το πάει «λίγο αργά στην αρχή» για να είναι έτοιμη για μετά.

«Η υγρασία είναι έντονη, μούλιασαν τα χέρια μου από τα νερά που έριχνα. Στο βάδην μας κυνηγάει η κακιά μας η μοίρα. Έχουμε αγωνιστεί και σε χειρότερες συνθήκες με υγρασία και ζέστη. Δεν θα βρούμε δικαιολογίες”, συνέχισε.

«Δεν πιέζομαι από τις προσδοκίες. Θεωρώ ότι έχω κάνει καλή πολύ καλή προετοιμασία. Έχω φύγει από το σπίτι μου τρεις μήνες. Είμαι μόνη μου τρεις μήνες σε διάφορα μέρη του κόσμου και προσπαθώ να κάνω focus σε αυτό που κάνω. Δεν έρχονται πάντα τα πράγματα όπως τα θέλεις. Αυτός είναι ο αθλητισμός, αυτή είναι η μαγεία του. Έχω αποδείξει ότι μπορώ να βρίσκομαι στην ελίτ», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Βουδαπέστη 2023: Στη 15η θέση η Ντρισμπιώτη στα 20χλμ βάδην – Στη 38η η Φιλτισάκου!

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος