Μίλτος Τεντόγλου: Θα κάνω πανελλήνιο ρεκόρ

Μίλτος Τεντόγλου: Θα κάνω πανελλήνιο ρεκόρ

Μίλτος Τεντόγλου: Θα κάνω πανελλήνιο ρεκόρ δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής στην κάμερα της ΕΡΤ ενώ αναφέρθηκε και στην καλή προετοιμασία που πάντα γίνεται στην Καλαμάτα. Το κλίμα και η περιοχή της Καλαμάτας είναι καλά για προετοιμασία εκεί και ο Μίλτος Τεντόγλου, με τον προπονητή του Γιώργο Πομάνσκι έκαναν μία ακόμα απαιτητική προετοιμασία. «Είμαι έτοιμος για […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μίλτος Τεντόγλου: Θα κάνω πανελλήνιο ρεκόρ δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής στην κάμερα της ΕΡΤ ενώ αναφέρθηκε και στην καλή προετοιμασία που πάντα γίνεται στην Καλαμάτα.

Το κλίμα και η περιοχή της Καλαμάτας είναι καλά για προετοιμασία εκεί και ο Μίλτος Τεντόγλου, με τον προπονητή του Γιώργο Πομάνσκι έκαναν μία ακόμα απαιτητική προετοιμασία.

«Είμαι έτοιμος για το ρεκόρ. Δεν ξέρω αν θα βγει εδώ. Είμαι όμως πολύ σίγουρος ότι θα το κάνω. Άμα δεν το κάνω εδώ θα είμαι πολύ κοντά τουλάχιστον. Μπορεί να είναι λίγο πιο λίγο», δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο χρυσός Ολυμπιονίκης του άλματος εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο καθώς και παγκόσμιος πρωταθλητής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι το 2022.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος