Δρόμοι ταχύτητας 100μ.

Μίλια Θούρεσον: Η πανέμορφη Φινλανδή σπρίντερ έχει σπουδαίο Instagram – Προσοχή ότι δείτε είναι με δική σας ευθύνη

Απολαύστε τη Μίλια Θούρεσον μέσω των φωτογραφιών που η ίδια έχει αναρτήσει στο Instagram

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μίλια Θούρεσον: Η 28χρονη από τη Φινλανδία δεν συγκαταλέγεται στα πιο γνωστά ονόματα του στίβου, όμως, στο Instagram διαθέτει πολύ πιστό κοινό.

Περισσότεροι από 44.000 είναι οι followers της σπρίντερ που αγωνίζεται στα 100, τα 200 και τα 400 μέτρα.

Σημαντικές αθλήτριες της χώρας, όπως η Βίλμα Μούρτο, η Κρίστινα Μάκελα και η Έλα Γιούνιλα, βρίσκονται πολύ πίσω σε «ακόλουθους».

«Μου αρέσει να βγάζω φωτογραφίες και να τις δημοσιεύω. Είμαι αρκετά οπτικός άνθρωπος. Μου αρέσουν επίσης οι τέχνες και η ζωγραφική», έχει δηλώσει η ίδια.

Πάντως, κατά τα λεγόμενά της τουλάχιστον, δεν έχει ευνοηθεί οικονομικά από τη δημοφιλία της στο Instagram.

«Έχω λάβει κάποια ρούχα. Έχω μερικούς χορηγούς, εξ ου και η απόφασή μου να ανοίξω το Instagram. Για να έχουν κάποια έκθεση», έχει σχολιάσει σχετικά.

Η Θούρεσον εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα της, ενώ δευτερευόντως δημιουργεί περιεχόμενο μέσων κοινωνικής δικτύωσης για λίγες εταιρείες.

Ο λόγος που κάνει συχνά αναρτήσεις στον λογαριασμό της είναι κυρίως για τη δική της ευχαρίστηση.

«Δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνω για μένα, αλλά ένα ωραίο χόμπι. Αλλά ναι, επικεντρώνομαι στον αθλητισμό και στη δουλειά», αναφέρει η ίδια.

Κάποια στιγμή ρωτήθηκε πού οφείλεται η καλή φυσική της κατάσταση, αλλά αρνήθηκε να απαντήσει.

«Έχουμε συμφωνήσει με τον πατέρα μου (σ.σ. ονομάζεται Βέσα Θούρεσον και εκτελεί χρέη προπονητή) ότι δεν θα το αποκαλύψουμε σε κανέναν. Στη Φινλανδία δεν αποκαλύπτεται ποτέ πώς να προπονείσαι. Οπότε ούτε εμείς θα το πούμε», δηλώνει.

Να προσθέσουμε ότι η Θούρεσον έχει κατακτήσει μία φορά (2018) το εθνικό πρωτάθλημα στα 200 μέτρα, καταγράφοντας επίδοση 23.65.

Απολαύστε τη Μίλια Θούρεσον

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία