Σφυροβολία

Μιχάλης Αναστασάκης: Στην 3η θέση στη σφυροβολία στα Σιλέσια 2023 – 12ος ο Δουβαλίδης

Ο Αναστασάκης τερμάτισε τρίτος στη σφυροβολία με την πολύ καλή επίδοση του 74.12μ. 12ος ο Δουβαλίδης καταγάγει στη 12η θέση των 110μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Πριν τον Μίλτο Τεντόγλου που θριάμβευσε για μία ακόμη φορά, ο Μιχάλης Αναστασάκης είχε «ανοίξει» δυναμικά για την Ελλάδα τη 2η μέρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στίβου, στη Σιλεσία.

Mε βολή στα 74,12 μ. κατέκτησε την τρίτη θέση στη σφυροβολία χαρίζοντας στην ομάδα πολύ σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια της να ανακάμψει βαθμολογικά. Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου ξεκίνησε τον αγώνα του με χαμηλή βολή στα 69,97 μ., στη συνέχεια όμως βρήκε το ρυθμό του, αφού σημείωσε 72,87 μ., 74,12 μ., 74,12 μ. άκυρη και 73,60 μέτρα.

«Κατάφερα να δώσω τους βαθμούς που έπρεπε στην ομάδα και να κάνω έναν σχετικά καλό αγώνα. Σίγουρα θα ήθελα να έχω τελειώσει με μια μεγαλύτερη βολή, καθώς είναι στις δυνατότητες μου. Είναι ένας διαφορετικός αγώνας από τους άλλους, αφού ο στόχος είναι οι βαθμοί και λιγότερο η επίδοση. Η χρονιά μέχρι τώρα έχει εξελιχθεί καλά, καθώς είμαι σταθερός”, είπε ο Αναστασάκης. Νικητής στη σφυροβολία ήταν ο Πολωνός Νοβίτσι με 79,61 μ. και δεύτερος ο Τόμας Μάρνταλ με 76,50 μέτρα.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ 2023 / 2η ΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Κώστας Δουβαλίδης: Τέταρτος στη σειρά του και 12ος στο σύνολο ο Κώστας Δουβαλίδης

Από την πλευρά του Κώστας Δουβαλίδης, στα 110μ. εμπόδια ανδρών πλήρωσε ένα λάθος του στο πέμπτο εμπόδιο και η επίδοσή του δεν ήταν η αναμενόμενη.

Ο έμπειρος αθλητής παρότι έφυγε πολύ καλά, περίπου στα μισά της κούρσας, χτύπησε το εμπόδιο με αποτέλεσμα να χάσει το ρυθμό του και να υποχωρήσει.

Ο αθλητής τερμάτισε στην τέταρτη θέση της σειράς του με 13.90 (0,1) σε μια επίδοση που δεν τον αντιπροσωπεύει αφού είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

«Δυστυχώς το αγώνισμα μας τα έχει αυτά. Ένα χτύπημα στο εμπόδιο που χάλασε όλη κούρσα. Κρίμα γιατί ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση και θα μπορούσα να κυνηγήσω μια καλή επίδοση. Χαίρομαι που για άλλη μία φορά τρέχω με την εθνική ομάδα, ωστόσο θα ήθελα να είχα προσφέρει περισσότερους βαθμούς. Εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά και να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία», είπε ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο αγώνισμα. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα κατέλαβε την 12η θέση στο σύνολο των δύο γκρουπ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Αλέξανδρος Κωτάκης

Αλέξανδρος Κωτάκης

Αλέξανδρος Κωτάκης - Αρθρογραφία