Άλμα εις ύψος
Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου διεξάγεται το μίτινγκ ύψους στην Καλλιθέα. Μετέχουν δυνατοί άλτες. Θ' αγωνιστούν ο Μέρλος, η Δόση και η Μαλταμπέ.

Μέρλος, Δόση, Μαλταμπέ στο μίτινγκ ύψους στην Καλλιθέα- Οι συμμετοχές

Στο μίτινγκ στην Καλλιθέα θ' αγωνιστεί η Σέρβα Ανγκελίνα Τόπιτς, που πρόσφατα έσπασε το εθνικό ρεκόρ Κ20 και Κ23 στο ύψος με 1,94μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου διεξάγεται το μίτινγκ ύψους στην Καλλιθέα. Μετέχουν δυνατοί άλτες. Θ’ αγωνιστούν ο Μέρλος, η Δόση και η Μαλταμπέ.

Η διοργάνωση φιλοξενείται στο κλειστό μπάσκετ του δήμου Καλλιθέας και μετέχουν πολλοί πρωταθλητές από την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ το μεγάλο όνομα είναι η Ανγκελίνα Τόπιτς, «χάλκινη» πρωταθλήτρια Ευρώπης πέρσι στο Μόναχο. Η Σέρβα άλτρια έχει ξεκινήσει δυνατά τη φετινή σεζόν με 1,94μ. που είναι εθνικό ρεκόρ Κ20 και Κ23. Ο αγώνας θα γίνει μετά μουσικής με τραγούδια που θα έχουν επιλέξει οι αθλητές και θα παίζονται στη διάρκεια των προσπαθειών τους.

Μετά τους πρώτους τους αγώνες στο εξωτερικό τρεις Έλληνες υψίστες συνεχίζουν στην Καλλιθέα. Ο Αντώνης Μέρλος, μετά το 2,17μ. στο Μπρνο και το 2,16μ. στο Κλάντνο, αναζητεί τη βελτίωση, καθώς κυνηγάει την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Η Δέσποινα Μαλταμπέ με την Παναγιώτα Δόση αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο στο μίτινγκ του Σαμπαντέλ και πέρασαν αμφότερες το 1,75μ. Θα προσπαθήσουν και οι δύο στην Καλλιθέα να πάνε ψηλότερα.

Στο ύψος γυναικών μετέχει και η νεαρή Υπατία- Ανίτα Σωτηριανού και η Κύπρια πρωταθλήτρια Δέσποινα Χαραλάμπους.

Στο ύψος ανδρών μετέχουν ακόμη ο Αντρέα Μίτα, ο Γιώργος Φράγγογλου, ο Γιώργος Μανωλόπουλος, ο Ιάσονας Ρούσσος- Παπαδάτος και οι Κύπριοι Βασίλης Κωνσταντίνου και Λοΐζος Χρυσοστόμου.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι το «Kallithea International Indoor High Jump» διεξάγεται για πρώτη φορά και θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό μπάσκετ του Δήμου Καλλιθέας. Διοργανώνεται από τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας, πρόεδρος του οποίου είναι ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, Παναγιώτης Δημάκος.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία