Η Εθνική ομάδα ετοιμάζεται τη Δευτέρα να επιστρέψει στην Ελλάδα από τη Ρουμανία, έχοντας στις αποσκευές της μεταξύ άλλων, 24 μετάλλια.

Η ελληνική αποστολή είχε πολύ καλή παρουσία στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Κραϊόβα. Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες έκαναν την προσπάθειά τους και οι περισσότεροι βρέθηκαν στο βάθρο των νικητών, κάποιοι συνδύασαν την παρουσία τους με ατομικά ρεκόρ και πολλοί είχαν καλά πλασαρίσματα.

Περισσότερα για την ελληνική ομάδα μπορεί να πει ο καθ’ ύλην αρμόδιος, ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου.

«Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθειά τους, που μας έφερε και στην πρώτη θέση στον πίνακα τα μεταλλίων. Ήταν σημαντικό επίσης, ότι πήραμε την πρώτη θέση και στη βαθμολογία. Ήταν μια καλή ευκαιρία για τα παιδιά για το ράνκινγκ. Κάποιοι βοηθήθηκαν, όπως για παράδειγμα η Ελένη Πόλακ, η Τατιάνα Γκούσιν και η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου. Από τις εμφανίσεις των αθλητών μας θα ήθελα να ξεχωρίσω του Άρη Περιστέρη. Έκανε φοβερή εμφάνιση στο δέκαθλο. Πολύ καλός ήταν και ο Γιάννης Νυφαντόπουλος στα 100μ. και η Αναΐς Καραγιάννη στα 100μ. εμπόδια. Σημαντική και η εμφάνιση της Εθνικής ομάδας σκυταλοδρομίας 4×100μ. γυναικών. Στις καλές εμφανίσεις να προσθέσω και την Σταματία Σκαρβέλη στη σφυροβολία. Ήταν γενική μια πολύ καλή εμφάνιση και για περισσότερους μια βοήθεια εν όψει των μεγάλων διοργανώσεων που ακολουθούν», είπε στο Stivostime ο επιτελικός τεχνικός, που συνόδευσε και την Εθνική ομάδα στη Ρουμανία.

Η αποστολή επιστρέφει γύρω στις 10:00 το βράδυ στην Αθήνα.