Σκυταλοδρομία 4x400μ.
Η εμφάνιση της Εθνικής ομάδας σκυταλοδρομίας 4x400μ. γυναικών στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών στο Ερζερούμ την… στέλνει στην Κραϊόβα.

Με την ίδια συνταγή η 4×400μ. γυναικών στους Βαλκανικούς Αγώνες στην Κραϊόβα

Στην Κραϊόβα θα τρέξουν Δέσποινα Μουρτά, Δήμητρα Γναφάκη, Μαρίτα Αργυρού και Ανδριάνα Φέρρα, ενώ αναπληρωματική θα είναι η Άννα Κιάφα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η εμφάνιση της Εθνικής ομάδας σκυταλοδρομίας 4×400μ. γυναικών στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών στο Ερζερούμ την… στέλνει στην Κραϊόβα.

Η ελληνική ομάδα θα έχει την ευκαιρία για άλλη μια κούρσα στους Βαλκανικούς Αγώνες που διεξάγεται το επόμενο Σαββατοκύριακο. Στόχος με μια καλή επίδοση να «κλειδώσουν» την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Έτσι, η τετράδα με τις Δέσποινα Μουρτά, Δήμητρα Γναφάκη, Μαρίτα Αργυρού και Ανδριάνα Φέρρα θα αγωνιστεί και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Να θυμίσουμε ότι η παραπάνω τετράδα είχε κερδίσει στο Ερζερούμ με 3.33.65.

Στην Τουρκία είχε ταξιδέψει ως αναπληρωματική η Ευαγγελία Ζυγόρη. Τώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Stivotime, θα δοθεί ευκαιρία σε άλλη μια καλή αθλήτρια των 400μ., της Άννας Κιάφα, να συμπεριληφθεί στην ομάδα για την Κραϊόβα.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία