Βάδην
Η Αναστασία Αντωνοπούλου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, έχοντας βάλει μεγάλο στόχο να είναι στο βάθρο στο Ευρωπαϊκό Κ20.

Με υψηλούς στόχους προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά η Αναστασία Αντωνοπούλου

Η Αναστασία Αντωνοπούλου έχει ατομικό ρεκόρ στα 10.000μ. βάδην 49.23.73 από φέτος στη νίκη της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αναστασία Αντωνοπούλου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, έχοντας βάλει μεγάλο στόχο να είναι στο βάθρο στο Ευρωπαϊκό Κ20.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θέλει να επιστρέψει δυναμικά, αφού τη σεζόν που πέρασε είχε ρίξει το βάρος στα διαβάσματα, καθώς ήταν Γ’ Λυκείου και έδωσε πανελλήνιες. Τώρα έχει περάσει στα ΤΕΦΑΑ Αθήνας και επικεντρώνεται στις προπονήσεις που μοιράζονται μεταξύ Νέας Ιωνίας και έξω στους δρόμους της Φιλοθέης.

«Η προετοιμασία πάει πολύ καλά. Δεν έχει τα διαβάσματα όπως πέρσι η Αναστασία, όπου δεν είχαμε μια γεμάτη χρονιά, παρόλα αυτά πήγαμε καλά», λέει στο Stivostime ο προπονητής της Ηλίας Γκαραβέλας.

Η νεαρή βαδίστρια είχε καλή παρουσία και το 2022. Ήταν δεύτερη στα 3.000μ. βάδην στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ, κέρδισε το Σχολικό Πρωτάθλημα στα 5.000μ. βάδην στο Βόλο και είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 10.000μ. βάδην στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες. Οι εμφανίσεις της της έδωσαν το «εισιτήριο» συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι, όπου κατέλαβε την 17η θέση στα 10.000μ. βάδην. Τέλος, στα 10χλμ. βάδην σε δημόσιο δρόμο ήταν νικήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στα Μέγαρα και 4η στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στη Γλυφάδα.

«Ο μεγάλος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Δεν θέλουμε απλά να πιάσουμε το όριο, αλλά να είμαστε στη διοργάνωση κοντά στα μετάλλια στο Ισραήλ. Μπορούμε να κυνηγήσουμε το βάθρο», καταλήγει ο Έλληνας προπονητής.

Η 19χρονη έχει ατομικό ρεκόρ στα 10.000μ. βάδην 49.23.73 από φέτος στις Σέρρες, ενώ να θυμίσουμε ότι το όριο που ανακοίνωσε πρόσφατα η ΕΑ είναι 51.15.00.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία