Κλειστός Στίβος
Κώστας Δαβουλίδης: Χάσαμε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας λόγω έλλειψης εγκαταστάσεων

Κώστας Δαβουλίδης: Χάσαμε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας λόγω έλλειψης εγκαταστάσεων

Κώστας Δαβουλίδης: Χάσαμε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας – «Είμαι παρά πολύ χαρούμενος που αρχίζω και βρίσκω επιδόσεις στα πόδια μου, ενόψει και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος», ανέφερε ο Έλληνας πρωταθλητής στην κάμερα του stivostime.gr και τον Τόλη Λελεκίδη. «Βέβαια το πιο σημαντικό από τις νίκες είναι ότι τελείωσα τον αγώνα μου υγιής, για να μπορώ να […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Κώστας Δαβουλίδης: Χάσαμε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας – «Είμαι παρά πολύ χαρούμενος που αρχίζω και βρίσκω επιδόσεις στα πόδια μου, ενόψει και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος», ανέφερε ο Έλληνας πρωταθλητής στην κάμερα του stivostime.gr και τον Τόλη Λελεκίδη.

«Βέβαια το πιο σημαντικό από τις νίκες είναι ότι τελείωσα τον αγώνα μου υγιής, για να μπορώ να έχω στα πόδια μου προπόνηση και να ανταπεξέλθω στο Παγκόσμιο», σημείωσε.

Ο Κώστας Δαβουλίδης στάθηκε στο μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του στην Δράμα που χάθηκε εξαιτίας προβλημάτων στις εγκαταστάσεις.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος