Κλειστός Στίβος
Λιγότερο από ένας χρόνος απομένει για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που φιλοξενεί η Κωνσταντινούπολη. Οι διοργανωτές παρουσίασαν το logo.

Κωνσταντινούπολη: Παρουσιάστηκε το logo του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2023

Η Κωνσταντινούπολη είχε διοργανώσει το 2012 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Λιγότερο από ένας χρόνος απομένει για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που φιλοξενεί η Κωνσταντινούπολη. Οι διοργανωτές παρουσίασαν το logo.

Το λογότυπο της διοργάνωσης παρουσιάστηκε στη διάρκεια εκδήλωσης που έγινε στην Αρένα Ατακόι. Το μότο είναι «Περιβάλλον και Βιωσιμότητα». Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί 2-5 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη. Στην ίδια Αρένα που έγινε και η παρουσίαση. Η Πόλη είχε διοργανώσει και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού το 2012.

Το επίσημο logo έχει τη σιλουέτα του Τούρκου τριπλουνίστα Ρούχι Σαριάλπ που είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1948 στο Λονδίνο.

Στην παρουσίαση παρέστησαν κορυφαίες αθλήτριες της Τουρκίας. Οι κάτοχοι των εθνικών ρεκόρ στο επί κοντώ Ερσού Σάσμα και στο τριπλούν Τούγκμπα Ντανισμάζ. Επίσης, ο πρωταθλητής Ευρώπης Κ20 στα 400μ. εμπόδια Μπερκέ Ακσάμ και ο πρωταθλητής της χώρας στα 1.500μ. Σιλάν Αγιλντζίζ. Μετείχαν και σε διάφορες δράσεις για το περιβάλλον που θα είναι το κεντρικό θέμα της διοργάνωσης. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του 2023 αναμένεται να πάρουν μέρος περισσότεροι από 600 αθλητές και αθλήτριες από 51 χώρες- μέλη της ΕΑΑ.

Οι διοργανωτές παρουσίασαν το λογότυπο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού του 2023 που φιλοξενεί η Κωνσταντινούπολη. Στην εκδήλωση μετείχαν και Τούρκοι πρωταθλητές.

Η Τούγκμπα Ντενισμάζ ήταν μία από τις πρωταθλήτριες που μετείχαν στην εκδήλωση και στις δράσεις για το περιβάλλον που είναι το θέμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού του 2023.

Στην Αρένα Ατακόι έγινε η εκδήλωση, το κλειστό στάδιο που θα φιλοξενήσει σε λιγότερο από ένα χρόνο τη διοργάνωση.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία