Επικαιρότητα
Κέρκυρα: Παραμένει κλειστό το εθνικό αθλητικό κέντρο εδώ κι ένα χρόνο!

Κέρκυρα: Παραμένει κλειστό το εθνικό αθλητικό κέντρο εδώ κι ένα χρόνο!

Κλειστό το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας έναν χρόνο μετά τη σφράγισή του

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Κλειστό παραμένει to Εθνικό Αθλητικό Κέντρο στην Κέρκυρα έναν χρόνο μετά τη σφράγισή του, με τις φθορές να γίνονται μέρα με τη μέρα μεγαλύτερες, σε ακόμη ένα πλήγμα που δέχεται ο ελληνικός αθλητισμός αλλά και ειδικότερα ο στίβος.

Χαρακτηριστικά ήταν άλλωστε και τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» ο προπονητής στίβου, Νίκος Μόσχος που αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα, που προκύπτουν συνολικά και στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του σταδίου.

«Είναι σφραγισμένο έναν χρόνο τώρα και κυρίως είναι εγκαταλελειμμένο. Να σκεφτείτε ότι πριν τρεις μήνες, γονείς, παράγοντες, προπονητές έστειλαν εξώδικο-καταγγελία διαμαρτυρίας στη διοίκηση του ΕΑΚ γιατί τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα και δυστυχώς δε λαμβάνει υπόψη και τις οδηγίες του κυρίου υπουργού, που για μας είναι η ελπίδα αυτή τη στιγμή από τις δηλώσεις του και από τις παρεμβάσεις, που κάνουν» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ.Μόσχος.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας:

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία