Άλματα
Κατερίνα Στεφανίδη: Είχε όντως όπως το έχουν γρουσουζέψει λίγο αέρα

Κατερίνα Στεφανίδη: Είχε όντως όπως το έχουν γρουσουζέψει λίγο αέρα

«Θεωρώ ότι οι Αμερικανίδες θα φτάσουν μέχρι το 4,80 μ. για το χρυσό όμως τα μετάλλια θα κριθούν χαμηλότερα», είπε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Κατερίνα Στεφανίδη: Είχε όντως όπως το έχουν γρουσουζέψει λίγο αέρα, δήλωσε μεταξύ άλλων η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, μετά την πρόκρισή της στον τελικό.

Ικανοποιημένη εμφανίστηκε στις δηλώσεις της στην ΕΡΤ, μετά τον προκριματικό στο άλμα επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη.

«Ολα έχουν πάει καλά στην προτετοιμασία μας, όλα πήγαν καλά και σήμερα. Είχε όντως όπως το έχουν γρουσουζέψει λίγο αέρα το στάδιο, αλλά θέλω να πιστεύω ότι αυτό ίσως για μένα να είναι θετικό», σημείωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ.

«Ήθελα να κάνω άλλο ένα άλμα με μεγαλύτερο κοντάρι αλλά δεν προλάβαμε», συμπλήρωσε.

«Θεωρώ πως είμαστε σε παρόμοια κατάσταση με το 2017 που το 4.65 μ. πήρε χάλκινο μετάλλιο, σε παρόμοια κατάσταση με το τι έγινε μετά από Ολυμπιακούς Αγώνες», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Στεφανίδη.

«Θεωρώ ότι οι Αμερικανίδες θα φτάσουν μέχρι το 4,80 μ. για το χρυσό όμως τα μετάλλια θα κριθούν χαμηλότερα», είπε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης:

Μίλτος Τεντόγλου: Μου φάνηκε περίεργος ο διάδρομος

Χρήστος Μελέτογλου: «Οι φετινές επιδόσεις θα φέρουν και διακρίσεις»

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος